Голямо предупреждение за вълшебен курорт! Пазете се

Туристка сподели впечатленията си

Голямо предупреждение за вълшебен курорт! Пазете се | StandartNews.com

Няма пълно щастие по света и това трябва да се знае.

Рускиня посети индонезийския остров Бали и го описа с фразата „раят има свои собствени условия“. Тя сподели впечатленията си от пътуването в изветен онлайн портал за почивки. 

Пътешественичката на име Елена прекара година и половина в Бали, като избра да живее в района Canggu, където живеят предимно сърфисти, пише Почивка Блиц.

Според нея има още много какво да се желае за удобството и комфортът на острова, но не това е бил основният проблем по време на престоя й. 

 Според нея има още много какво да се желае за удобството и комфортът на острова, където има „достатъчно лошо обслужване, за което ще трябва да платите доста“.

"За всичко. За жилище и дори за плодове. И особено за медицинските услуги“, оплака се авторката на публикацията.

В същото време тя отбеляза, че Индонезия предоставя на посетителите уникално изживяване благодарение на красивата си природа - вулкани и пясъчни плажове.

„Английският е широко разпространен в Бали - много емигранти го говорят и повечето местни жители също го говорят свободно“, изтъкна тя като предимство на живота в страната.

Елена намира целогодишното лято е още едно предимство на популярния остров.

Като недостатъци рускинята посочи трудностите с получаването на виза и трафика по пътищата.

„За това трябва да се свържете само с доверен посредник. Няма градски транспорт, а придвижването с кола може да бъде доста трудно”, сподели тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
rjesous
преди 2 месеца

On tuesday I got a great new Land Rover Range Rover from having earned $10,000 this last four weeks. Its the most-financialy rewarding I've had. It sounds unbelievable but you wont forgive yourself If you don’t :- . CHECK IT:→ →www.cash.salary49.com

Откажи