Голяма селяния в Стани богат! Хората побесняха

Ето причината за злостните коментари

Голяма селяния в Стани богат! Хората побесняха | StandartNews.com

Две млади дами буквално разлютиха социалните мрежи часове след участието си в предаването "Стани богат", излъчвано в ефира на bTV, пише Шоу Блиц.

Девойките шашнаха всички не само с отговорите и поведението си, но и с диалекта, който явно за мнозина се оказа непоносим и твърде натрапчив. Едната дама бе представена като бъдещ юрист, а другата - като работеща в IT сферата. И ако видите с какви колоритни реакции се изпъстри мрежата за броени минути, ще се хванете за главата. Причината, в случая, е очебийна.

"Това се нарича диалект и то от гадните. Такива хора като тази госпожица не трябва да им се позволява да участват в подобни предавания, защото общата им култура е на кота". Това гласи само един от многото коментари след участието на две млади дами в "Стани богат" през последните две вечери.

Ето какво гласят и други коментари: 

"Пази Боже от такива "юристи"...", "Ако юрист ми говори с такава интонация и правоговор, ставам и си заминавам", "Потрес, това чудо е завършило право. Бравос".

"Изключително ограничена девойка ! Прати Уимбълдън в Австралия. Липса на елементарна обща култура", "Не е достатъчно да сме млади, красиви и да раждаме деца, трябва и да сме елементарно грамотни, иначе другото го има във всяка ферма",

"Някой ще ми обясни ли как тази толкова "умна" мутреса е достигнала до участие в "Стани богат"? Още малко и ще ме откажат да го гледам! Объркала е предаването..."Ергенът" е в по-късен час"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай