Голяма радост за известна певица от миналото, помните ли я

Мира води нов живот в чужбина

Голяма радост за известна певица от миналото, помните ли я | StandartNews.com

Певицата Мира, която в началото на кариерата си нашумя с дуета си с Милко Калайджиев "Хей, малката", се е омъжила тайно в Белгия само година, след като стана майка.

От няколко години Мира пази личния си живот в дълбока тайна, но сега стана ясно, че е вдигнала шумна сватба в Гент, където живее нейната половинка и вече законен съпруг, пише "Блиц".

Двойката събра над 300 гости, близки и приятели, за да отпразнуват заедно любовта си. Певицата се появи с бяла семпла рокля, хванала за ръка мъжа си, който беше гушнал сина им. Сватбата, както повелява българската традиция, бе открита с питка с мед. Майката на младоженеца отчупи парче от хляба, потопи го в меда и захрани първо булката.

Същото действие бе повторено и от майката на Мира, която от своя страна даде от питката първо на младоженеца. По този начин категорично стана ясно, че семействата на двамата одобряват избора на децата си.

Мъжът до Мира е с 11 години по-млад от нея. Джани и Мира успяха да създадат сплотено семейство, което коства работата на певицата в България. Тя прекарва по-голямата част от времето си в чужбина и е намалила драстично изявите си.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай