Голяма новина за хонорарите на "Капките"

Парите, които взимат звездите

Голяма новина за хонорарите на "Капките" | StandartNews.com

Строго секретна информация са хонорарите на участниците в "Като две капки вода", пише "България Днес".

Периодично в публичното пространство се появява информация за заплащането на фолкпевицата Мария, легендата Панайот Панайотов, актьора Иво Аръков и другите, но няма официално потвърждение дали отговарят на истината. Причината е, че единствено Маги Халваджиян е наясно с хонорарите на участниците, които е поканил в предаването за имитации. Продуцентът лично е водил преговорите за включването им в шоуто и е запознат колко пари брои за всеки епизод.

Хонорарите са една от обсъжданите теми в коридорите на "Капките", като дори участниците се вълнуват колко пари получават конкурентите им в предаването. Но самите те предпочитат да мълчат и да не разкриват заплащането си, за да не се окаже, че вземат повече от другите, и да си навлекат зле прикрита омраза и завист. Недомлъвките и чуденките създавали напрежение зад сцената, но официални цифри в лева така и не се появявали.

Информация за хонорарите не била предоставяна дори на хора от екипа, за да не се изкуши някой да се разговори и да се стигне до теч на информация. Затова и помежду си хората се шегували, че размерът на парите в предаването е по-строго пазена тайна от информацията за кацането на извънземни на нашата планета. А тези, които опитвали да полюбопитстват колко вземат звездите, бързо били скастряни от колеги да не се вълнуват от такива клюки, за да не си навлекат неприятности.

Повече яснота има за заплащането на водещите на "Като две капки вода". Димитър Рачков печели по 20 бона на епизод. Шоуто се излъчва 12 седмици, което значи, че комик №1 лапва общо 240 бона за целия сезон. За разлика от него екранният му партньор Герасим Георгиев-Геро се разписва срещу 4 пъти по-малка сума - 5 бона на лайв.

Нито един от водещите на риалити форматите у нас не получава толкова голяма заплата, колкото Рачков. Въпреки че в конкурентната на Нова - Би Ти Ви, е друг голям артист - Краси Радков, той не може да се похвали с умопомрачителните приходи на колегата си. Актьорът, който води в тандем "Денсинг старс" с Алекс Раева, взима 2 пъти по-малко от Рачков - 10 бона.

Наум Шопов - водещ на "Ергенът", се разписва срещу още по-скромна сума, издават наши източници.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Пенка
преди 1 месец

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт---- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи
Кирил
преди 1 месец

Изобщо не е справедливо. Рачков се лигави ужасно, отдавна е изгубил чувството за мярка и е нетърпим. Геро е страхотен артист и заслужава повече.

Откажи
Кирил
преди 1 месец

Изобщо не е справедливо. Рачков се лигави ужасно, отдавна е изгубил чувството за мярка и е нетърпим. Геро е страхотен артист и заслужава повече.

Откажи
Таня
преди 1 месец

Аз съм за Геро! Рачков вече е изхабен и повтарящ се! Ръси едни и същи простотии и се изцепва с вулгарни цинизми! Та не мога да го понасям и гледам само заради Геро! Той има чувство за хумор, но неговия е по- интелигентен! На алчния Рачков му е време да си ходи...

Откажи