Неделя,

Голяма изненада! Свързана е с Кралев и Виктория

От: Редактор -
10787
Голяма изненада! Свързана е с Кралев и Виктория
A
A
A

Новинарката Виктория Петрова, която ще чукне 45 години само след няколко месеца, отново е сама. До момента така и не успява да случи на подходящ мъж.

Пред по-близките й колеги споделила, че е пропиляла младините си с неподходящи мъже. Припомняме, че има зад гърба си един провален брак с оператора Добромир Иванов. Дълго време пък имаше връзка с бившия спортен министър Красен Кралев, но и тя завърши безславно.

Навремето ходеше и с Петър Бакърджиев, но той направи две деца на миската Гергана Гунчева и в крайна сметка я заряза.Най-травмираща за Виктория била раздялата й с Кралев, с когото имаха близо 6-годишна връзка. При все, че мълвата за раздялата им отдавна витае в публичното пространство, никой от двамата не отронва и дума по темата.

В последно време обаче Кралев все по-често бива засичан в компанията на засукани млади дами, което само потвърждава слуховете. Факт е обаче, че напоследък журналистката не се чувства никак добре. Въпреки всичките си връзки, тя така и не успя да се сдобие с наследник.

Относно децата пък се е разминала много сериозно по темата с Кралев, който има голяма дъщеря и няма намерения тепърва да дундурка бебета. Близки до новинарката издават, че отношенията й с Кралев вече са изчерпани и няма връщане назад.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com