Голяма изненада от Скалата. Какви ги върши с Джейсън Момоа?

Дуейн Джонсън зарадва феновете

Голяма изненада от Скалата. Какви ги върши с Джейсън Момоа? | StandartNews.com

Дуейн Джонсън - Скалата съобщи че "на сто процента потвърждава", че героят му Люк Хобс се завръща и благодари на публиката за подкрепата и вълнението около изненадващото му участие в "Бързи и яростни 10", който излезе по кината през май.

Легендарният кечист подметна още и че предстоят и други изненади - още нещо между Хобс и героя на Джейсън Момоа - Данте.

"Ако сте си мислили, че "Скалата" срещу "Stone Cold" Стив Остин начело на три WrestleManias беше разтърсващо, ами почакайте да видите сблъсъка между Данте и Хобс",  каза той, връщайки се към дните си като професионален кечист.

Макар Джонсън да не беше категоричен за следващата част, The Wrap съобщава, че в Universal Pictures се работи по неозаглавен филм за Хобс, който ще бъде "мост" между "Бързи и яростни 10 " и "Бързи и яростни 10 част 2", вместо Джонсън да се завърне във филм за продължението на "Хобс и Шоу".

Звездата от "Черният Адам" се появи за първи път като Хобс в "Бързи и яростни 5" от 2011 г. и след това участва в пет филма от франчайза.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай