Голият Орландо вози Кейти Пери

Голият Орландо вози Кейти Пери | StandartNews.com

Орландо Блум реши да повози гаджето си Кейти Пери на своя педъл борд - но чисто гол.

Британският актьор и американската поп звезда в момента са на почивка на италианския остров Сардиния. Явно голотата не е нещо, което притеснява 39-годишния Орландо и той отказва да носи банския си, въпреки наличието на папараци в близост до двойката. Колкото до Кейти, тя явно не споделя виждането на любимия си за голотата на обществено място или просто не си пада по нудизма.

Но певицата също не изглежда притеснена от това, че Блум е решил да хваща равномерен тен по цялото си тяло и стои до него невъзмутима - но по бански в две части. По всичко личи, че романтиката е на дневен ред, въпреки че през последните седмици двамата бяха разделени заради ангажиментите на Пери.

Слуховете за връзката между Орландо и Кейти Пери започнаха още през януари, когато те се появиха заедно на "Златните глобуси". През март за първи път отидоха на ваканция на Хаваите. На острова Мауи двамата не спираха да се целуват, прегръщат и разхождат, хванати за ръце. Преди това Пери пътува до Англия, за да се запознае с майката на Блум.

Орландо има син на 5 от томподела Миранда Кер, с която се разведе преди 3 години. Но с Кейти никога не се знае. Тя често сменя мъжете си, но не забравя бившия си съпруг Ръсел Бранд, бракът й с когото продължи само 14 месеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай