Глория изчезва от България! Кой я гони

Защо чалга звездата взима това решение

Глория изчезва от България! Кой я гони | StandartNews.com

Легендарна чалга звезда у нас иска да бяга от страната.

Последните упорити клюки в интернет пространството, в които се коментира интимния живот на Глория, до такава степен разгневи ветеранката на поп фолк ау нас, че тя направи на две стотинки онези, които говориха за сексуалните умения на последното ѝ гадже Добромир. Певицата дори се закани, че ще напусне страната заради грубото вмешателство в личния ѝ живот.

Последният слух за Глория бе че примата на фолка и младият ѝ любим не можели да си устоят и консумирали връзката си по няколко пъти на ден.

„Имате ли капка срам и акъл в главите, защо се бъркате в живота на хората и пишете такива гнусотии. Затова много известни личности бягат от България. Самата аз и моите най-близки хора ще бъдем следващите! Дано сега се почувствате по-щастливи!”, написа фолк изпълнителката.

В последно време не само светските медии, но и феновете на Глория обсъждат горещо любовната ѝ афера с Добромир, тъй като той е значително по-млад от певицата, която след двадесетина дена ще чукне половин век.

Според почитателите ѝ подобна връзка пречи на старанията ѝ да поддържа стилен имидж. Сега обаче изглежда, че Глория отдавна е намислила да се оттегли в Гърция, където има апетитен имот, в който прекарва летата си и да загърби родината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай