Глоба спасява Криско след погром в хотел

Глоба спасява Криско след погром в хотел | StandartNews.com

София. Рап идолът на тийнейджърите Криско ще отърве решетките. Прокуратурата в Горна Оряховица го праща на съд по Указа за борба с дребното хулиганство. Така 25-годишният Кристиан Талев ще мине по бързата процедура и ще се размине с глоба от 100 до 500 лева.

В най-лошия случай може да му присъдят 15 денонощия арест, обясниха магистрати. Преписката срещу Криско е образувана по жалба на хотелиерката Цанка Димитрова. Навръх Нова година рапърът заедно с пияна компания потрошиха инвентара във фоайето на хотел "Раховец". Криско се държал грубо с администраторката Сашка Гезенчова, която отказала да пусне почерпената тайфа, без да платят за стая.

Гневният изпълнител на хита "Почивни дни" настоял гостите му да бъдат настанени за сметка на кметството. След отказа на администраторката той строшил панорамно стъкло и повредил телевизор. След намеса на полицията извадил 500 лева за щетите. Въпреки това униформените го отвели с белезници в районното, където прекарал няколко часа. От ръководството на хотела пък си пуснали официална жалба. Все пак това го е спасило донякъде, тъй като прокуратурата отказа да му образува дело за унищожаване и повреждане на имущество. Мотивът на обвинителите обаче е, че нанесените щети са под размера на две работни заплати.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай