Геро предложил брак в спалнята

Геро с двете си любими жени

Геро предложил брак в спалнята | StandartNews.com

Господарят на ефира и жена му не искат дъщеря им да наследи неговия занаят

В живота съм борсук, казва актьорът, който постоянно трупа рейтинг

Герасим Георгиев-Геро, един от най-талантливите ни и ухажвани актьори в момента, твърди, че в живота е истински борсук. Жена му, която води спортната емисия на Канал 3, не крие, че вкъщи мъжът й изобщо не е толкова забавен, колкото е на сцената, разкриват двамата пред Love style. "Уморен е и има нужда от почивка, спокойствие и тишина. Иначе всеки ден е различен. Не знам как ще се прибере, в какво настроение ще е, дали ще ме разсмее, или ще ме ядоса. Нямаме два еднакви дни", казва Цвета Гагарова. Геро, който на 24 май спечели първия си "аскеер" за главната си роля в "Семеен албум" на Малин Кръстев, разкрива, че е предложил брак на съпругата си в спалнята. "Бяхме в ремонт, а аз казах: "Айде да свършваме вече, че да се женим".

Запознала ги Жени Лечева, която била негова състудентка и приятелка на жена му. "Не беше любов от пръв поглед. Тези кибритлийски неща не ги харесвам", смее се Геро. Той често правел жестове към жена си, но не на празници, а когато е най-хубаво - без повод. А една от най-новите изненади, с която Цвета го зарадвала, е билет за концерта на Роби Уилямс в Бургас. "Това е неговият любимец. Имаше билет за концерта му в Париж преди много време, но тогава скъса ахилес и не успя да отиде. Всяка година се опитваме да сме на негов концерт някъде извън България и все нещо става. Сега да се надяваме всичко да е наред и да сме в Бургас", казва спортната журналистка.

Геро не иска дъщеря им, шестгодишната Йохана, да става актриса. "Не бих я подкрепил. Като знам през какво съм минал... Не желая същото за нея. Предпочитам да си хване някаква стабилна и хубава професия", категоричен е господарят на ефира. Самият той има няколко контузии от сцената - и не смята, че този занаят е лека работа.

Забавният актьор споделя и за едно от най-големите изпитания в живота си. Преди 13 години му се случва тежка катастрофа на прохода Шипка, на път за Казанлък. На един завой камион навлязъл в неговото платно, валял дъжд, Геро набил спирачки, но се ударили челно. След това започнал да качва килограми.

"Имах комоцио и лежах три дни в болница. Явно нещо ми се обръща метаболизмът от цялата тази история. Но по-добре да съм качил килограми, отколкото да ме няма. Важното е, че останах жив, защото при такъв удар е направо чудо, че съм оцелял", спомня си с благодарност Геро. Есента актьорът ще влезе в нова роля. Бина Харалампиева го е поканила в постановката "Сирано дьо Бержерак", която ще постави в русенския театър през септември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай