ГЕРБ и БСП равнис, твърдят медиуми

6-8 партии с шанс за парламента, показва трансцендентално изследване

ГЕРБ и БСП равнис, твърдят медиуми | StandartNews.com

Докато социолозите се обиждат на шамани, сънувачи и гадатели, именно с подобно ноу-хау по нашите светилища Татул, Белинташ и Перперикон предците ни са разкодирали бъдещето. Чрез видения, с животински, огнени и винени ритуали, както и с рунически символи предците ни са пророкували, викали са дъжд, спирали са суша, орисвали са с успех личности от ранга на Александър Македонски. И ако контролирането на стихиите е почти непосилна задача, то надникването в бъдещето е възможно, до известна степен, разбира се.

С малко по-осъвременен шамански инструментариум "Мистерии"-те на "Стандарт" направихме поредния си експеримент за разкодиране на настоящето и бъдещето. В средите на посветените за никого не е тайна, че единствено трансценденталните практики са способни да уловят и измерят коректно иначе ирационалната колективна енергия. Нашето футурологично изследване бе насочено в две направления - първо, моментни настроения около парламентарните избори и, второ, възможни резултати. За целта бяха използвани мьобиусова спирала, радиестезичен уред, източен календар, прабългарски руни и кабалистична таблица. Резултатите бяха прецизирани с помощта на някои видения на феномени. Те влизат в астралните нива, където "живеят" чувствата, настроенията и намеренията на хората. Именно тях - кога успешно, кога не, се опитват да уловят и социолозите.

Настоящето

Мистичният експеримент бе проведен в три дни: 12, 23 и 29 април. Резултатите показаха, че към този момент повече от 20 на сто от имащите право на глас се колебаят за кого да гласуват.

Основните конкуренти БСП и ГЕРБ в колективната енергия се проектират наравно с около 24%. В същото време настроенията за БСП са по-високи от отчетеното, дори от самите тях в населени места до 15 хил. души.

"Интересно защо социолозите не отчитат, че шансове за попадане в следващия парламент имат повече от 5 партии", коментираха радиестезисти. Доайенът в тази практика Славка Пенева с помощта на своите уреди разкри, че дори да не влязат в 42-рото народно събрание, към момента шанс за следващия парламент имали Яне Янев, коалицията на НДСВ, както и Либералният алианс на Веселин Марешки. ГОРД на Слави Бинев бил на процент от парламентарната представителност.

"Още преди началото на кампанията замервам показателите на всички с помощта на вълнов уред, в който има радий", обяснява инж. Пенева. Този елемент позволява да се получи свърхточен резонанс между зададения въпрос и торсионните полета на Универсума. Те носят енергията на колективното съзнание, в което е успявала да прониква и Ванга и да пророкува с голяма степен на точност.

Бъдещето

Въпреки че бъдещето е поливалентно,
според трансценденталната социология ГЕРБ има шанс пак да спечели изборите с 28-30 процента. БСП ще вземе около 23-26%. ДПС ще бъдат трети, получавайки около 16% от гласовете на избирателите. "Атака" ще са четвърти. При тях "шаманските" практики показват широк потенциал, тръгвайки от 5 и стигайки до 12% от вота в урните. Кунева ще влезе в 42-рия парламент. Към момента на проучването тя бе на ръба на бариерата от необходимия брой гласове, но в бъдещето за нея се дава изключително силен резултат.
"Съгласна съм с резултатите, Кунева може да получи и 15 на сто. Ако котка не й мине път, дори в някои райони ще получи 40 на сто", заявява ясновидката Мариана Стефанова.
"Тя ще бъде сама, после около нея могат да се съберат някакви малки партии", казва феноменът Костадин Димитров-Кеазим. И според него социалистите имат много висок процент като нагласи сред хората. "Всичко обаче в тая сфера е относително, защото в деня на изборите ГЕРБ ще обърне мача - имат шанс и за 30 и 31%", подсказа дарбата на Димитров.

Пазарлъкът

Неговата визия, получена от астралния свят на чувствата, разкри, че някоя от т. нар. граждански партии, с които улицата се бори за представителност, може да вкара свои депутати, но в следизборна договорка.

"Ще им се предложи оферта от задкулисен бизнес и политически играч. Съветът ми е да приемат, после да му мислят - иначе хората остават излъгани. Ако кандисат, ще вкарат не един, а и двама депутати", заявява Кеазим. По думите му в момента се избирало между тях и още едни от "многото СДС-та". В крайна сметка ще има обединение на малките вън от Парламента срещу големите вътре.

В комбинация и с други гадателски практики трансценденталното изследване разкри още, че въпреки центробежните сили ДПС ще се движи около силния си резултат от миналите избори от 30-35 депутати. "Техният електорат е още по-сплотен покрай опита за атентат срещу Ахмед Доган", заявява Маг Зорница. По думите й Костов също имал шанс да вкара депутати.

Компроматите

Според информация от астралните нива на чувствата населението вижда за пореден път, че никой не е помислил за него и не е поставил исканията му на масата. В комбинация от компроматите, с които се заливат основните играчи, това ще смъкне избирателната активност. И вместо 70 на сто тя ще бъде около 55-60%. "В следващия парламент наистина могат да влязат 8-9 партии. За сега виждам шестата", дава неподозиран вариант на утрешния ден ясновидката Мариана Стефанова.

Според нея има вероятност от нови избори през август. Също така възможно е служебното правителство да удължи работата си с до три месеца от предвиденото. А шансът това да се случи не е никак малък, показа и замерването с радиестезичен вълномер и махало.

"Тепърва ще има големи изненади и обрати. Пет партии задължително си влизат. След това ще стане някакъв калабалък и може да се окажат и повече партии с представителност в парламента. Тоя път народът мисли. Дори да гласува с празни бюлетини, ще отидат хората до урните. Има потенциал и за 63% активност. Големи циркове се очертават разцепления на партии и нови обединения", обобщи медиумът Силвана.
И други феномени заявиха, че "ще си играем на избори чак до есента", а тепърва щели да излизат още компромати.

24% се чудели за кого да гласуват

6 450 000 милиона е действителната картина на имащите право на глас, казва радиестезистът инж. Величко Трифонов, който се включи в нашето "шаманско" проучване. Той измери, че решилите да гласуват, са 3 700 000. В същото време 1,2 млн. са индеферентни към всякаква политическа дейност и са решили да бойкотират и тези избори.

"24% от гласоподавателите все още се люшкат в своите предпочитания. Едни чакат пари, други някой да ги убеди, че си струва да се гласува за него", казва военният инженер. По думите му методът му позволява да се достигне до енергийния запис в аурата на гласоподавателите. Там се намира душевната енергия. Тя се записва в аурата като на харддиск. "Благодарение на това квантово явление в аурата се отпечатват всяка наша мисъл или дума, която аз после мога да уловя при зададено търсене", разяснява инж. Трифонов.

"Държа да отбележа, че това са политически пристрастия, а не реалното гласуване, което ще се случи на 12 май. Например 4 души искат да гласуват, но по дадени причини не отиват в деня на вота. Аз стигам до техните пристрастия, но моят метод не може да предвиди тяхната мобилност в уречения ден. Така се получава моментна картина на обществените нагласи, но много по-точна от тази на социолозите, които звънят в което село или град им отърва", коментира още инж. Трифонов.

Кеазим Ходжа: Няма да има стабилност

"Няма да има стабилност скоро. Който и да вземе властта, ще се оправдава с бедната държава. В същото време ще се обслужват интересите на Европа, но не и на народа. Само че Европейския съюз до 4-5 години няма да го има. А до тогава и в Шенген няма да влезем", пророкува феноменът Кеазим Ходжа.

Бистришката Ванга: Оптимист съм, 2015 г. тръгваме пак нагоре

Социолозите дават проценти на който им даде повече. Ние и да сбъркаме, поне не е субективно, казва Искра Караколева, по-известна като Бистришката Ванга. Нейното трето око засече, че по време на изборите активността на българите в чужбина ще бъде доста голяма.
"ГЕРБ ще са първи с малка разлика след тях - БСП. Борбата ще бъде голяма в провинцията. Там и хората ще бъдат по-активни. Меглена Кунева е на сериозен кантар. Тези трите момчета от улицата имат голям хъс и желание, моите уважения към тях, но не ги виждам на самите избори да вземат голям процент. Въпреки всичко аз съм оптимист. През 2015-2016 година в България ще има много положителни промени, повече работни места, а какво ще става до тогава, не коментирам."

Две затъмнения орисват вота

Сатурн вещае нестабилност след 12 май, казва астрологът Маргарита Паскалева

- Г-жо Паскалева, какво вещаят звездите за вота на 12 май?
- Изборите се проектират в земния астрознак Телец. В същото време планетата Сатурн, символизираща държавната власт, е в ретроградна позиция. Всичко това не вещае стабилност. Иначе самото време за гласуването, дали щеше да бъде на 7 юли или на 12 май, е по-благосклонно към Бойко Борисов. Има една проста причина - той единствен от всички по-сериозни политически претенденти е зодия Близнаци. Докато Юпитер, планетата на късмета и разширението, е в този знак хората от тази зодия ще имат по-голям шанс за успех пред конкурентите си.

- При лидера на БСП какви са перспективите?
- Добре че тяхната партия не е толкова лидерска.
Защото Сергей Станишев в деня на изборите има съвпад на Слънце и войнствен Марс в Телеца. Точно там попада и предстоящото Слънчево затъмнение, което вещае колизии. Опасявам да не му спретнат някоя интрига или компромат.

- Какви са астро знаменията по отношение на избирателната активност?
- Луната символизира народа. В деня на вота тя е растяща в съвпад с благосклонния Юпитер и попадат в комуникативния знак Близнаци. Това означава, че хората ще бъдат сравнително активни. Няма да е чак толкова висока избирателната активност обаче.

- На нашите страници предупредихте за нова вълна от насилие, малко преди терористичния акт в Бостън. Преди Нова година пък алармирахте и за възможно покушение у нас, което се случи с опита за стрелба срещу Ахмед Доган. Сега навлизаме в нова серия от затъмнения, какво може да очакваме?
- Затъмненията винаги вещаят съдбоносни събития както преди настъпването им, така и след това. Лунното, което беше на 25 април, бе в знака на Скорпион. Той има отношение към всички видове престъпна и подривна дейност, в това число атентати и терористични актове. Така че не съм изненадана от взривовете в Бостън.
При опита за покушение срещу Ахмед Доган в хороскопа на страната ни войнственият Марс бе в съвпад с Плутон (свързван с подземното царство, катаклизмите), но нямаше затъмнение. Което в известен смисъл го опази. Докато сега вече имаме съвпадение на Луната със Сатурн - господаря на кармата, времето и съдбата. Така че особено до 10 май има опасност от нов опит за дестабилизация у нас.

- Всяка пролет около април имаме повишаване на сеизмичната активност. Премина ли опасността?
- За щастие у нас опасност от такъв род катаклизми не очаквам. В нашия регион обаче има вероятност от трусове в Турция. Лунното затъмнение е в неблагоприятна позиция в хороскопа на южната ни съседка. Тълкуването обаче тук не е еднозначно. Освен земетресение там може да има и някакъв терористичен атентат. В световен план влиянието на планетните конфигурации сега може да се изрази още в аварии с атомна енергия, падане на държавни глави, особено в Арабския свят, които са под знака на Скорпиона. Да се надяваме да не използват някакви по-силни оръжия.
От друга страна, от година и половина Плутон е в неблагоприятна позиция с Козирог и Уран - планетата на взривовете и внезапните обрати. Плутон управлява всичко, което е под земята, и е главният виновник за земетресения, инциденти в мини и метро.

- След броени дни на 10 май ще имаме и слънчево затъмнение. Какво ще бъде неговото влияние?
- Самото слънчево затъмнение не е чак толкова тежко. Единственото по-притеснително е, че има връзка с опашката на дракона Кету, както се нарича Южният лунен възел. Космическото събитие ще отключи кармични уроци за някои хора и цели държави. Очаквам икономически сривове по пазарите.

- На кои зодиакални знаци ще се отразят двете затъмнения и как?
- Ще има добри неща в живота на всички земни и водните знаци, но без Скорпион. Това може да бъдат нови начинания, придобивки в материален и интимен план. На другия полюс ще са представителите на Лъв, Водолей, Телец и Скорпион. При някои от тях може да има трудности в работата, напускания, приключване на дълготрайни любовни връзки, изчистване на старото. Общото при затъмненията е, че се случват съдбовни събития - за едни лоши, а за други добри. При Овен и Близнаци влиянието на космическата сянка ще бъде по-неутрално. Повече трябва да внимават Скорпионите, родени между 26-31 октомври, както и априлските Телци, тъй като в тях се проектира затъмнението. Лъвовете и Водолеите са уязвими, ако имат някаква лична планета в градусите 3-8.

- Какви са тенденциите в хороскопа на страната за предстоящия вот и малко по-напред във времето?
- От астрологична гледна точка тези избори не предвещават стабилност. В същото време лятото сигурността ни трябва да е на ниво, опасявам се от нови опити за залагане на бомби в края на юли (около 20-ти). Има данни за това в астрологичната карта на България. Не коментирам външната ни политика, но трябва да се има предвид, че ние сме изключително уязвими за терористите, откакто опасният Плутон ни кацна на асцендента (Козирог). По същия начин, когато тази планета преминаваше през Стрелец (асцендента на САЩ), се случи атентатът от 11 септември 2001 г. В случая сме застрашени както ние, така и всички държави от Балканския полуостров. Но ние предполагаме, само Бог разполага, дано тоя път ни опази и съхрани!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай