Ганайски магьосник проклел Роналдо

Ганайски магьосник проклел Роналдо | StandartNews.com

Най-влиятелният вуду-магьосник в Гана заяви че е отговорен за травмата на коляното, която заплашва участието на Кристиано Роналдо в Световната купа, пише The Guardian.

Нана Кваку Бонсам, което се превежда като "Дяволът от сряда", прогнозира още през февруари, че нападателят на Реал Мадрид ще бъде принуден да пропусне турнира в Бразилия заради контузия.

От Португалската футболна федерация официално потвърдиха, че Роналдо страда от възпаление в сухожилието на коляното. "Знам каква точно е контузията на Кристиано Роналдо. Аз работя по нея", заяви Бонсам.

"Миналата седмица излязох навън, за да потърся четири кучета, които ги използвах за направата на дух, наречен "Кахвирил Капам". Казах още преди четири месеца, че ще работя върху изхвърлянето на Кристиано Роналдо от Световната купа или най-малкото ще му попреча да играе срещу Гана. Най-добрият начин да го държа извън строя е да бъде контузен", сподели той.

"Никой никога не може да го излекува от тази контузия. Медиците никога няма да могат да видят от какво е причинена, защото е причинена от дух. Днес е коляното му, утре е бедрото му, а на следващия ден ще е нещо друго", заканил се е магьоникът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай