Гала и Джуджи се поддържат с бокс

Уреди от ново поколение вталяват без усилия

Гала и Джуджи се поддържат с бокс | StandartNews.com

Приятели на Terra spa се събраха за втория рожден ден на центъра

Каква е тайната за добрата фигура и бодрия дух на Гала и приятелката й Джуджи стана ясно в сряда вечер - те ходят редовно на тренировки по бокс при готиния Благо в Terra spa. Залата с ринг е само едно от нестандартните предложения на центъра, който празнува втори рожден ден.

Мястото, което е превзело площ от около 500-600 кв. м, е като пилешка супа за тялото, а и за душата, категорични са верните почитатели на процедурите там. Партито уважиха Кристиян Коев, известен като Златната флейта, Катя Близнакова, дипломати от различни посолства... Сред бизнес дамите, изтънчени познавачки на бюти индустрията, беше и Мая Косева, която винаги е в час с иновациите в жанра.

Всички випове се чувстваха в спа центъра като у дома си, защото това е философията там. Неслучайно доста от приятелите уреждат тук срещи по работа, а ако решат да релаксират в душевна хармония и мир, има дори минибиблиотека с ценни и подходящи заглавия.

Докато отпиваха от изисканите вина, гостите обсъждаха поредната си среща в петък - тогава, досущ като в клуб по интереси, се събират най-запалените по грижата за интересни беседи на различни теми.

Ети, която е бивша състезателка по волейбол на "Левски сиконко" и отговаря за козметичните процедури и някои от фитнес чудесиите, разказа за най-новия хит TRS. Това е тренировка с въжета за хора, които не се плашат от натоварването. А за тези, които не обичат много усилията и спорта, са уредите от най-ново поколение, които вършат работата по вталяването вместо тях.

Има зали за фитнес, йога и пилатес, както и хамам. Веднъж една от клиентките, германка, така добре се почувствала в турската баня, че започнала да пее арии от опери - при това доста сносно.

Освен най-новите козметични процедури с висококачествени продукти тук предлагат и такива, които атакуват генетичното напълняване.

Светая светих е и кабинетът на Люси Данова, майстор на масажите, изучила занаята при най-добрите в САЩ. За изненада на клиентите тя прави масаж с вулканични камъни наопаки - вместо да ги слага върху гърба им, тя ги кара да легнат отгоре им. Тайната й е и в скъпоценните камъни, които слага върху чакрите. Тези дни приготвила извлек от тайландски билки в зехтин, който обещава автентична наслада. Известна дама от политическия живот наскоро й подарила комплект от етерични масла, в които имало и тамян. Люси издава и един трик как да се избавиш от стреса - щипваш се по носа. Така няма да се развикаш на шефа си и ще спасиш положението, смее се тя. Този похват бил познат и на китайската медицина, но е препоръчван и от Петър Дънов.

Сред другите глезотии в спа центъра са парна баня, сауна, фризьорски салон, джакузи, минибар. Там желаещите могат да получат и астрологични съвети и след релакса да се поинтересуват от бъдещето си чрез хороскопи или карти Таро. Тук за разкрасителни процедури идват и много мъже, които искат да надбягат времето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай