Гъбар хвърли ръкавиците на топ готвачите по bTV

Рачков и Зуека неуморно сипеха смешки в "Капките"

Гъбар хвърли ръкавиците на топ готвачите по bTV | StandartNews.com

Азис се прави на Лили, Филип Аврамов влиза в кожата на Виктор Николаев

От "Осанна" до "Разпни го" получи Азис като коментари в мрежата, след като стана ясно, че ще влезе в ролята на Лили Иванова. Това е първата му задача в шоуто "Като две капки вода", а превъплъщението ще видим в понеделник, 9 март. Почитатели на предаването започнаха словесни схватки в страницата във Фейсбук за това дали е кощунство Азис да се прави на примата на поп музиката или пък ще го изиграе толкова добре, че да обере овациите.

Наистина задачата на Костинбродския славей не е лека и той със сигурност ще направи всичко възможно изпълнението му да е достоверно. "Горката Лили Иванова, кой знае колко ще бъде потресена", "Как може чалгаджия да се прави на звездата. Подигравка!", ядосват се едни. "Азис е талантлив и ще се справи", защитават го други. Трети пък смятат, че всичко е нагласено и бутончето е бутафория.

В предишния сезон на формата като Лили са излизали Деян Донков и Къци Вапцаров.
Филип Аврамов пък ще бъде рапъра Сай, прочул се с неговия "Гагнам стайл", Джуджи ще е Йорданка Христова, Криско ще имитира колегата си Pitbull, Нона Йотова - Индила. Другият участник, освен Азис, който ще бъде образ от противоположния пол, е червенокосата Жана Бергендорф - тя трябва да се превърне във Фреди Меркюри.

За загрявка тази сутрин Нона Йотова влезе под кожата на Ани Цолова, а Филип Аврамов бе Виктор Николаев в "Здравей, България". Актьорите бяха гримирани като водещите. Те обаче коментираха новини десетина минути и отстъпиха на истинските Ани и Виктор.

По-лесна беше задачата на Джуджи, която стана Гала в "На кафе". Двете са блондинки и дружки и Джуджи е наясно с маниерите на водещата. В ролята на синоптик пък се изяви Ненчо Балабанов.
На старт като на старт. Кулинарното шоу на bTV "Мастер шеф" е събрало над 1 милион зрители, а от Нова съобщиха, че толкова са гледали и "Капките".

Готвачите аматьори правят всичко възможно да впечатлят журито в "Мастер шеф" и за спечелят 100 000 лева. Младеж ще обсъди с шеф Токев рецептите в първата българска готварска книга, издадена от Пенчо Славейков през 1892 година. Гладиаторите ще трябва да дегустират супа "льо трезве" с момици от щавено прасе и домашна ракия. Амбициозна танцьорка на пилон ще се постарае да ги омае с уменията си като сладкар.

Любител гъбар ще предизвика екстремизма и изследователския дух на журито, но дали ще опитат ястието му след признанието за липса на сертификат, ще разберем днес от 21,30 по bTV. А зрителите хвалят първия епизод. "Уникално предаване, аз съм голям фен на американското издание и с нетърпение очаквах българското", пишат маниаците. Дискусии предизвика представянето на Феди, чийто баща смята, че готварството е женска професия. "Профанска история! Типичното семейство, в което явно жената върти черпака, а мъжът е най-вече по салатата и ракията! Ама тук не става дума за манджи тип "напълни търбух, пък каквото да е", а за много висш пилотаж", коментираха поддръжници на младежа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай