Хилда се хвана за главата! Кой я разплака?

Последният епозод на хитовото шоу за имитации поднесе много изненади

Хилда се хвана за главата! Кой я разплака? | StandartNews.com

Последният епозод на хитовото шоу за имитации "Като две капки вода" поднесе много изненади, но една от тях се оказа твърде неочаквана за всички. Поднесе я най-младото попълнение сред звездните участници - Дара Екимова.

Дара се превъплъти по невероятен начин в кожата не на кого да е, а на световноизвестната оперна прима Монсерат Кабайе и за всеобща изненада я докара едно към едно. Тя до такава степен смая всички в залата, а и тези пред малкия екран, че бе логичен въпроса кога е пяла в живота си Дара опера. Отговорът: никога! Но очевидно трябва да се замисли по въпроса след това изпълнение.

След края на изпълнението си, което за малко не й донесе победа във вечерта, Дара призна, че никога досега не е пяла оперно пеене и видимо притеснена от голямата личност на Монсерат Кабайе, добави, че се надява поне малко да е успяла да предаде невероятната й личност.

Хилда Казасян за втори път във вечерта се хвана за главата. Първият - след изпълнението на Тома, който разтърси всички с култово изпълнение на емблематичния хит на ирландката Шиниъд О’Конър на "Nothing Compares 2 U". До такава степен, че Хилда се разплака, защото е направила препратка към един отминал период в живота си.

"Спомних си как с приятелка въртяхме тази песен постоянно на касетка и очите ми се пълнеха със сълзи заради любовни неволи, бях още тийнейджърка", върна лентата назад Казасян, пише Блиц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай