Фурор в "Капките"! Хилда на крака, Фънки избухна

Заради изпълнението на Зомбори

Фурор в "Капките"! Хилда на крака, Фънки избухна | StandartNews.com

Фаворитът за победата в "Като две капки вода" Владимир Зомбори тази вечер се превъплъти в бунтарката Дара. Не за първи път работата на актьора изуми не само публиката, но и журито. Хилда Казасян стана на крака, за да го аплодира. 

Рачков със смайващи думи за Хилда Казасян в "Капките"

В края на изпълнението си Зомбори си позволи да отдели минутка, за да благодари на балета, който му помага в създаването на образите на сцената, като им се поклони за таланта и труда.

Зомбори и Бабинова първо са приятели, после се залюбват

"Ти си невероятен човек, Влади. Независимо, че не приличаш на нищо, в смисъл - погледнете го - на нищо не прилича", коментира Хилда Казасян. 

"Той успява да влиза в образи, да пее с тембъра на хората, които имитира. На такъв талант не можеш да създадеш никакъв комплекс", посочи тя.

"Ти успя да танцуваш с балета, пееше с женски глас, имаш енергията на човека, когото имитираш, не знам какво си, какъв човек си, но си нещо изключително", коментира още Хилда. 

"Аз нямам какво да кажа, щото ще изръся някоя глупост", коментира Фънки и избухна: "Това травеститско шоу ми дойде в повече".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
BexCop
преди 2 седмици

Ако иcкатe да опитaтe нeщo нoво в ceкca, тoгавa ви съвeтвaм кaпсyли, коитo са по-мoщни от Bиaгpa и вcякaкви aнaлози, тoвa е пpoсто бoмбa в cвeта на ceкca и оcвен тoва е aбсолютнo бeзопaсно на вcяка възpаст, пpочетeтe сaми на кaквo са cпоcобни:--- https://use.my/bman

Откажи