Рачков със смайващи думи за Хилда Казасян в "Капките"

Премина ли границата водещият?

Рачков със смайващи думи за Хилда Казасян в "Капките" | StandartNews.com

Димитър Рачков смая зрителите на "Като две капки вода" с шегата си тази вечер за Хилда Казасян при представянето й в началото на новия епизод.

Тя е като дете, което наглеждаме, за да не лапне нещо без да иска. Най-доверчивата на масата на журито - Хилда Аръкова Казасян, представи я Рачков с намеци заради симпатиите на джазизпълнителката към актьора Аръков. 

Тя всеки път е така - с широко отворени очи, опита да замаже Геро. Мисли, че каквото хвърчи, се яде, допълни той.

Той винаги има до себе си дама и тя се казва дамаджана. Серийният убиец на лигльовци - Димитър Ковачев - Фънки, представи го Геро. 

Тук вече градусът на напрежението скочи, тъй като след тези хапливи и брутални коментари към половината жури, останалите членове не знаеха какво да очакват. 

Човекът, на когото винаги съм искал да кажа: "Вашето обаждане е важно за нас, но в момента всички водещи са заети - баджанака, Веселин Маринов, представи го Рачков.

Най-благосклонни водещите на предаването тази вечер бяха към певеца Любо Киров. 

Той отглежда гласа си в кошери и после ни го продава вместо мед. Певецът, който си падна на формата - Любо Киров, представи го Геро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
BexCop
преди 2 седмици

Ако иcкатe да опитaтe нeщo нoво в ceкca, тoгавa ви съвeтвaм кaпсyли, коитo са по-мoщни от Bиaгpa и вcякaкви aнaлози, тoвa е пpoсто бoмбa в cвeта на ceкca и оcвен тoва е aбсолютнo бeзопaсно на вcяка възpаст, пpочетeтe сaми на кaквo са cпоcобни:--- https://use.my/bman

Откажи