Фреди вдъхновил Рами Малек за злодея в Бонд

Господин Меркюри ме научи на оригиналност, споделя актьорът

Фреди вдъхновил Рами Малек за злодея в Бонд | StandartNews.com

Рами Малек разкри, че е черпил вдъхновение за новия си злодей в „Джеймс Бонд“ от покойния Фреди Меркюри. Актьорът се превъплъти в легендарния фронтмен на „Куин“ през лятото в мегахита „Бохмеска рапсодия“ и сега споделя, че научил нещо важно, което помогнало за ролята му в „Смъртта може да почака“.

„Няма да е забавно нито за мен, нито за зрителите, ако се опитам да изимитирам някого. Това научих от господин Меркюри – ако не си оригинален, защо си правиш труда въобще?“, разказва Малек.

Рами допълва още, че за персонажа Сафин в бъдещата шпионска лента той е комбинирал знаковите черти на най-култовите злодеи от историята на 007 със своя собствен стил. „Взаимствах от някои от любимите ми Лоши. Постарах се всичко да е в полза на героя, като включа и ефекта на шока.“

Малек дори е повикал на помощ учителя си по диалог, с когото е работил в „Бохемска рапсодия“, за да оформят уникален глас на новия антагонист. „Исках тембърът му да бъде универсален, да не може човек да разпознае от къде е.“

Както знаем, „Джеймс Бонд: Смъртта може да почака“ е последният филм за 007 с участието на Даниел Крейг. Дългоочакваната продукция тръгва по кината на 2 април 2020-а.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай