Феновете смаяни! Къде отиде носът на Преслава

Поредна пластична операция на фолк певицата

Феновете смаяни! Къде отиде носът на Преслава | StandartNews.com

Какво се случва с носа на Преслава, се питат телевизионните зрители, потресени от вида на певицата в новогодишната програма на 31 декември.

Певицата е е една от звездите, които ще останат без дихателен орган. Носът й на практика е на изчезване. Май му е правена поредна пластична операция, след като беше отрязан сериозно за сефте преди близо 5 години. След интервенцията в Турция през 2019 година Преси понесе доста критики и негативни отзиви за резултата, макар че нейни близки бяха категорични, че тя много се харесва. Днес обаче носът й няма нищо общо с отрязания преди пет години и се смалява с бесни темпове.

В новогодишната нощ смаленият й нос направи силно впечатление в празничната програма на Нова телевизия. Преслава беше сред специалните гости в нея. Камерите няколко пъти я уловиха в профил и близък план, а гледката беше шокираща за зрителите, които не ходят по участия на фолкаджийката. Преслава обаче не се тревожи от неестествения външен вид и щедро го демонстрира в Инстаграм на снимчета от Тайланд, където по традиция почива след празниците.

Промяната на носа й не се дължи на рязко отслабване, както твърдят слуховете. През есента на миналата година тя е съчетала почивка в Турция с подлагалане на допълнителни разкрасителни процедури, които обаче са я обезобразили, вместо да я разхубавят. Не е изключено да е стана жертва на същия пластичния хирург в Турция, при когото отиде и преди пет години. Преглед на профила й от Hotnews.bg показва, че до септември Преси е изглеждала по различен начин.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай