Фандъкова: Хората искат стабилност

Фандъкова: Хората искат стабилност | StandartNews.com

София. "Тези избори показаха, че хората искат стабилност и на София й трябва стабилно правителство, стабилно управление, за да продължи наистина развитието на града". Това каза по повод изборите кметът на София Йорданка Фандъкова. Тя откри спортна площадка в Борисовата градина. На събитието присъстваха още премиерът Марин Райков и министърът на физическото възпитание и спорта Петър Стойчев в служебния кабинет.

„Столична община не е спирала да работи по развитието на града, включително и с този пример – новата площадка, която беше открита днес", каза Фандъкова. Тя изрази надежда, че ще бъде създадено едно стабилно правителство, което да помогне на СО в работата й по новите проекти.

"Много години говорим за масов спорт, много години наред говорим за това, че младите българи трябва да получат достъп до подобни съоръжения и ето, че при наличието на воля това може да стане доста лесно и доста бързо", каза служебният премиер Марин Райков на откриването.

Фандъкова изрази благодарност към екипите, които отговарят за организацията на изборите, както и към служителите на реда, за успешната им работа. „Това, което видях от репортажите сутринта, всички участници в секционните комисии бяха впечатлени, включително видяхме, че има и ръкопляскания, което не го и очаквахме. Това беше една сериозна подготовка с всички необходими мерки. Тъй като очаквахме да продължи по-дълго като време, се постарахме да осигурим вода и храна на хората и разбира се най-важното – консумативи, за да не се блокира процесът", каза още столичният кмет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай