Евтино море до 10 юни

Евтино море до 10 юни | StandartNews.com

17 лева нощувка на Златните, 20 % отстъпки в заведенията

Евтино море до 10 юни обещават хотелиери и собственици на заведения в Златни пясъци.
Четиризвездни комплекси предлагат ол инклузив на цени от 26 до 39 лева, като деца до 14 години почиват гратис. В нискокатегорийните бази може да се намери нощувка със закуска за 17 лева с включени басейн с чадър и шезлонг.
Сянката на плажа е 8 лева. Толкава е цената на шезлонга. Евтино пиво за 1 лев на халба ще се лее в началото на сезона, а кръчми в елитния курорт обещават цената хит да се запази до края на лятото. Популярен ресторант встрани от централната алея глези българските туристи с 20% отстъпка в цените в менюто, а за работещите в комплекса намалението е наполовина. Заведението вече е пълно, защото за нашенци кебапчето е 1 лев, за останалите - 2 лева. Рибата на народа - цацата, не присъства в менюто на нито една кръчма за предстоящия сезон.

Дори и в старта на сезона "най-солени" остават цените за паркинг, които предлагат петзвездните тузарски хотели за гостите си - от 12 лева до 20 лева на ден. Паякът вече дебне за нарушители в курорта, въпреки че колите и туристите са малко. За неправилно паркиране шофьорите олекват с 60 лева и с по два лева на час за принудителен престой на автомобила. В момента в курорта има румънци, германци, израелци. От 1 юни се очаква да дойдат скандинавци, а по време на високия сезон - руснаци и украинци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай