Евгени Минчев скочи на гей парада! Хвърли тежка отрова

Коя е причината за любопитната реакция

Евгени Минчев скочи на гей парада! Хвърли тежка отрова | StandartNews.com

Светскит лъв Евгени Минчев нададе мощен залп срещу предстоящия София Прайд.

Задава се гей парад. Високо рекламиран и натрапван. Като нищо друго, което си заслужава рекламирането.

Това пише в свой коментар Евгени Минчев, цитиран от "Труд".

Вижте останалата част от анализа му: 

"Свободата е превърната в свободия, изкривяват се много старателно всякакви ценности, без оглед на това, че видимо доволните гей, може би неволно участват в някаква манифестация на прогрес и идеи, които не са съвсем правдоподобни. И които не ги засягат съвсем по тяхната воля и полза. И които ползи или вреди едва ли, впрочем, разбират напълно.

Хората, в желанието си да се покажат модерни, прекаляват със своята подкрепа, която в повечето случаи е онлайн и едва ли някой би си направил труда за повече.

Но един френски институт си е фасадирал фасадата с огромно пано с гей знаме и много приветлива покана да се присъединим към семейството му/им. Каква демокрация изповядва този институт не знам, както и онези дипломати, които застават зад подобна парадност.

Къде са посолствата, когато умират деца, когато недостигат лекарства за възрастни, къде са дипломатите, когато се търси жизнено необходим орган, къде са когато се събират капачки, а те се возят с служебни автомобили.

Малко срам, уважаеми дами и господа, каквито изобщо не сте. Не сте дами, не сте господа, може би сте от онези нови полове, които се опитвате да насаждате в главите на скромните хора, пълни с утвърдени идеали и мисъл в главата.

На прицел са децата! Мишената е много прелъстителна. Взехте им дъгата, сега им вземате мозъците или бъркам. Но къде са тук хората, които видимо негодуват срещу тази джендър стратегия?

Къде са „цивилните“ граждани, как те се противопоставят на това? Може би нямат джендър финансиране, може би не виждат директно опасността за тях и своите деца. За своите внуци и правнуци.

Идете на някой парад, само че на обратната страна на Този парад. И идете с децата и лицето си, негодуващо срещу новите порядки и нагласи. Отвърнете очи от това зрелище, което няма да донесе нищо добро или ще утвърди като добро нещо, което не ни е дадено Свише.

Ако нямате сили да се противопоставите, мислете за добрите идеали с любов. И се влейте всички в една мощна ходатайствена молитва за добро на света, на децата си."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай