Ето заради кого Джизъса стана рогоносец (СНИМКА)

Полина мачка нови чаршафи

Ето заради кого Джизъса стана рогоносец (СНИМКА) | StandartNews.com

Стана ясно заради кого футболистът Благой Георгиев – Джизъса, получи развод, докато участва в „Сървайвър” . Последната му съпруга– Полина, е залюбила манекен, съобщи „Телеграф“.

ВИЖ ОЩЕ: Обрат в живота на Джизъса. Сюрприз от Поли

Искрата между тях е пламнала по време на рекламни снимки за нови електронни цигари. По сценарий двамата се натискат полуголи в банята на известен хотел, но привличането между тях се оказало по-силно и продължило и след като угаснали прожекторите.

Младежът, в който се е влюбила жената на футболиста, е манекенът Симон Кочев. Той е син на известния борец Краси Кочев, спечелил сребърен медал през 2001 г. на световното първенство, а две години по-късно се класира трети в света. В колекцията му от награди е бронзов медал от европейския шампионат във Варна през 2005 г.

На снимки за видеоклип на дуета Азис и Малина се влюбва в 10 г. по-възрастната от него изпълнителка. Заради нея зарязва семейството си и се развежда със съпругата си. След няколкогодишна връзка с кючекчийката двамата се разделят и после има краткотрайна афера с колежката й Таня Боева. Преди повече от 10 г. Кочев бе наръган при меле в бар, при което най-много пострада ММА боецът Благой Иванов-Багата.

Петилетка по-късно бе задържан за дрога в родния си Петрич. Още преди дни "Телеграф" съобщи, че Полина е пуснала провокативна снимка в Instagram, на която се оказа, че е с новия си любим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай