Ето я жената на годината

Дадоха приза на Дженифър Гарднър

Ето я жената на годината | StandartNews.com

Чаровната актриса Дженифър Гарнър бе обявена за носителка на наградата "Бухнал пудинг" за жена на годината, връчвана от театралната студентска трупа на Харвардския университет.

Отличието се дава всяка година на артист с траен и впечатляващ принос към шоубизнеса от най-старата студентска театрална трупа в САЩ, основана през 1795 г.

49-годишната актриса е почетена не само за успешната си актьорска кариера, но и за дейността си на филантроп и предприемач.

Тя ще бъде гост на карнавален парад по улиците на Кеймбридж на 5 февруари, което предшества връчването на отличието - златна форма за пудинг.

"Развълнувани сме да почетем Дженифър Гарнър", обяви Моли Чанг от трупата. Тя сподели, че като дете много е харесвала филма "Събудих се на 30" с участието на звездата и "няма търпение да се срещне с нея".

Дженифър Гарнър беше номинирана за няколко награди "Еми" за ролята си на агент Сидни Бристоу в телевизионния шпионски сериал "Наричана още". Тя получи похвали за изпълненията си във филми като "Джуно", "Клубът на купувачите от Далас" и "Събудих се на 30".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай