Ето къде се събират бг випове в Гърция

Редовни клиенти на една рибна таверна в Ситония са Евро, Кадиев, Папазов и други

Ето къде се събират бг випове в Гърция | StandartNews.com

Разкриха любимата гръцка кръчма на бг виповете. На втория ръкав на Халкидическия полуостров в Гърция има един ресторант, който е популярен сред всички известни, а и не толкова известни българи, пише Nbox.bg. Рибна таверна „Панос“ е сборният пункт на всички нашенци в Ситония. Собственикът Димитрис е човек, който обича България и е свързан с нашата страна. Преди години той завършва Националната спортна академия с профил „Щанги“. Говори български, а жената, с която живее на семейни начала, също е българка.

Днес Димитрис има проспериращ бизнес в Ситония и е собственик на семеен хотел в Неа Мармарис, както и на най-хубавата рибна таверна на Ситония, намираща се на десетина километра извън Неа Мармарис, ситуирана на самия бряг на морето с изглед към първия ръкав Касандра. За удобство на някои от заможните си клиенти, Димитрис е направил специален кей, на който баровците могат да спират, когато идват за обяд с лодките си. Тъй като таверната е изключително популярно място за всички българи, посещаващи Халкидики, много хора от персонала на ресторанта са българи.

Сред популярните лица и редовни гости са Милен Велчев, Сергей Станишев и съпругата му, Наско Сираков и Илияна Раева, Емил Костадинов, бившият земеделски министър – Мирослав Найденов, Катето Евро и синът й Александър, футболният бос на Славия – Венци Стефанов, Весела Лечева и брат й Дидо, хазартният бос Коко Динев, певицата Глория и нейната бивша половинка Йордан Джермански, бившият вътрешен министър – Богомил Бонев и съпрудата му Нона Йотова, както и вечно плачещият Тити Папазов.

Разбира се, далеч не е случайно и има съвсем конкретна причина всичките тези хора да посещават именно този ресторант. Таверната предлагат прясна риба, а мястото е известно с най-доброто „мелиджано“ (патладжан) в района. Готвачите приготвят патладжана топъл, разбъркан със сирене, като това определено минава за един от специалитетите на „Панос“.

Снимки Nbox.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай