Ето какво е задължително за гардероба тази есен

Няколко топ тенденции ще доминират

Ето какво е задължително за гардероба тази есен | StandartNews.com

Колкото и да не ни се иска да го признаем, лятото е към своя край и е време да направим едно от най-важните неща, а именно - да заменим летните дрехи с есенни и зимни. Вижте няколко топ тенденции, които ще доминират тази есен: 

1. Тренчкотът е едно от най-хубавите неща в есенния гардероб. Тази дреха започва да набира популярност още по време на Първата световна война, а носенето ѝ се свързва с някои от най-големите модни икони, сред които Одри Хепбърн, Бриджит Бардо, Жаклин Кенеди и Марлене Дитрих. Бежовото е най-често срещаният цвят при този тип връхни дрехи, но ако заложите на маслено зелено или черно, също няма да сгрешите, пише dir.bg.

2. Едноцветният костюм е добър избор за всеки повод. Тази есен ще се наслаждаваме на дръзки и ярки цветове. Топлите нюанси като оранжево, розово и лилаво отново ще бъдат на фокус, а студените тонове като зелено и синьо, също няма да отстъпват.

3. Тенденцията на двойния деним идва и си отива, но тази есен определено ще бъде на почит. Не е задължително да се придържате към монохромен външен вид - може да смесите различни тонове деним. Заложете на овърсайз сако и дънки с паучърк или винтидж клош.

4. Горещият розов нюанс превзема модната сцена от известно време. Яке или палто в ярко розово може да освежи ежедневния ви стил. Може да го съчетаете с класическа черна блуза или тениска, панталон с щампи, ботуши или мини пола. 

5. Вдъхновени от сцената на мотоциклетистите от 70-те и 80-те години, кожените комплекти също са гореща тенденция тази есен. Състезателните якета с червени, черни или бели цветове са предпочитан избор, но можете да заложите и на ярък нюанс като синьо или зелено. Не е задължително да носите само кожени панталони - полите също са на почит, особено когато са съчетани с масивни ботуши или равни заоблени обувки.

6. Зеленото ще бъде предпочитан цвят тази есен и това се вижда ясно от Седмицата на модата. Независимо дали е лайм или смарагд, цветът е превзел колекциите на световните дизайнери и ще доминира в различни тонове.

7. Въпреки, че може да ви се стори странно завръщането към дрехи с ниска талия, тази тенденция се завръща с пълна сила. Към мини полата може да добавите сако от туид или вълна и изрязан топ в подходящ нюанс. За още по-интересна визия добавете маратонки или класически обувки с дълги чорапи.

8. Златните и сребърните чанти можете да носите с почти всичко. Кожена чанта в сребърен цвят се съчетава перфектно с по-студени нюанси и изглежда невероятно в комбинация с ярко розово, червено и горчица. Златните нюанси са подходящи за по-топлите тонове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай