Есента дойде. 5 неща, без които губим късмета

Новото равноденствие докара Везните. Отървете се от ненужното. Време е за важните решения

Есента дойде. 5 неща, без които губим късмета | StandartNews.com

Дните около есенното равноденствие винаги са заредени с огромно желание да подредим и хармонизираме живота си наново.  Напомня ни за цикличността и баланса в природата. Нашепва ни, че животът е игра на светлината и тъмнината, които са във вечен стремеж към хармония помежду си. Дава ни поредното потвърждение, че животът търси баланс между онова, което пазим надълбоко в себе си и всичко друго, което сме склонни да пуснем да си отиде завинаги.За разлика от лятното равноденствие, сега денят и нощта си делят почти по равно дванайсетте часа на денонощието, като оттук нататък

https://change-life.eu/wp-content/uploads/libra-star-zodiac-1024x775.jpg

светлината все повече ще се превръща в тъмнина

а с усилването на листопада времето ще забавя своя ход. С него ние ще ставаме по-бавни, носталгични, но и по-балансирани. Влизаме в царството на Везните. Те ни показват как в настоящето трябва да остане само най-нужното и съкровеното.Везните са символ на правосъдието, равенството, връзките и договорите. Те олицетворяват едновременно двойнствеността, баланса и прехода. Тази зодия ни учи да търсим и намираме хармонията, да уважаваме себе си и своите нужди точно толкова, колкото респект отдаваме и на околните.През следващите седмици все повече ще се фокусираме върху връзките, партньорствата, общността. В центъра на вниманието ни са общите усилия за поддръжка на цялото, без които балансът не би бил възможен!Слънцето във Везни ще ни помогне да структурираме връзките,

да излезем дипломатично от сложни житейски ситуации

https://cdn.marica.bg/images/marica.bg/141/640_141164.jpeg

И тъй като Слънцето се намира в период на „падение“, то е твърде неуверено в себе си и това е причината все по-често да търсим общественото мнение, а не само личната преценка.С есенното равноденствие идва и най-важния период в годината, а и за всеки човек. Става дума за избор, трансформация и взимане на решения.5 неща са задължителни, без тях късметът ще ни избяга през есента.

1. Слушайте интуицията си повече от всякога. Именно тя ще ви помогне да направите избора между материалното и духовното, между пътя от миналото и посоката за бъдещето. Тя ще ви помогне да намерите златната среда между вашето лично мнение и общите интереси.

2. Отървете се от излишните неща. Не става дума само за есенното почистване на гардероба и преподреждането на мазето. Отървете се от лошите мисли, иначе депресията ще ви свари неподготвени. Отстранете и лошите навици, иначе ще ги носите цяла зима.

3. Довършете започнатите дела. Не е сега време за подготовка. Всичко, което сте започнали през лятото, се опитайте да го приключите още в началото на есента. Иначе ремонтът ще се проточи по-дълго от очакваното, а промяната на работното място ще се отложи за догодина.

4. Спазвайте обещанията, които не са изпълнени.Търпеливите очаквания на хората през лятото отлетяха, ще бъдем провокирани да вземем решения под натиск, събитията ще са напрегнати и трансформиращи. Най-силно ще се усеща това в следващите няколко дни, когато личните ни интереси могат да навлязат в конфликт с обществените.

5. Сега е времето за важните решения. Отдавна мечтаете за промяна, но страхът надделяваше. Е, сега идва времето на балансираните решения, не на емоционалните. Планирайте внимателно, а после бързо действайте. Следващата точка за равносметка идва чак на 21 декември, когато ще настъпи Зимното слънцестоене и Слънцето ще навлезе в Козирог. Тогава ще настъпи и астрономическата зима, а с нея и новата промяна на духа и енергията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай