Есемес води разследващите към нова версия за убийството на деветокласника

Есемес води разследващите към нова версия за убийството на деветокласника | StandartNews.com

Случайно нападение е новата версия за убийството на 16-годишния Георги в Борисовата градина, посочват източници на bTV. И уточняват, че за това свидетелства есемес, който ученикът е изпратил до приятелката си.

Георги написал на Лора, че я чака на пейката в парка. Минута и половина по-късно ѝ се обадил, за да й каже, че е намушкан.

Свидетели и съученици на Георги са разпитвани цяла нощ от полицията. Униформените изясняват отношенията на деветокласника с други ученици от Строителния техникум, както и последните часове от живота му.

Според Ангел Ангелов, който е един от приятелите на убития, Георги не е бил агресивен и не е способен да създава конфликти.

Днес съучениците на убитото момче ще се срещнат със психолози, които ще им окажат подкрепа, за да преодолеят станалото.

Денят ще бъде много тежък. Децата, минали на разпит, преживяват допълнително случилото се. Ще се работи с целия клас като група. Работата на специалистите ще бъде свързана и с открояване на децата, които са имали по-близки отношения с Георги, каза пред бТВ психиатърът Росанка Венелинова.

Вчера стана ясно, че една от основните версии за убийството е любовна драма. "Не вярвам, че е заради момиче. Той не е ходил по много момичета, така че не ми се вярва. Той като си набележи едно момиче то... За него е това. Не е бил женкар да каже днес едно, утре друго. Имаше приятелка. Тя даже е била с него във въпросния ден", каза още Ангел Ангелов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай