Ергенът е потресен! Служителка на Боби Михайлов му се закани

Тя в прав текст каза какво ще се случи

Ергенът е потресен! Служителка на Боби Михайлов му се закани | StandartNews.com

Боби Михайлов подаде оставка в БФС, но екшънът се премести неочаквано на хитово място!

Една от участничките в "Ергенът", които влязоха тази вечер в предаването, се закани, че ще победи и ще е следващата съпруга на Александър Младенов.

Любопитното за нея е, че се представи като служител на БФС. По време на заснемането на предаването, което е през есента на 2023 г., неин шеф е бил легендарният български вратар Борислав Михайлов, който вече напусна поста си.

"Аз съм Виктория на 30 години от София и работя като мениджър футбол и социална отговорност в БФС. Обожавам работата си, гледам мачове и ходя нон стоп по стадионите. Щастлива съм от начина на си на живот - много приятелства, някои от тях са за цял живот. Харесва ми работата с мъже, защото не са такива интриганти като жените. Имам всичко, което съм искала, постигнала съм всичко, което съм искала", каза тя при представянето си.

"Търся истинската любов. Искам да създам семейство, да имам деца, защото ми омръзна от мимолетни връзки или авантюри. Липсва ми да дам любовта, която знам, че мога да дам, и това да бъда обичана на 100 процента такава каквато съм. Като видях Алек по телевизията веднага се записах, защото има сини очи, в които се влюбих. Алек, да знаеш, че аз съм следващата победителка в сезона и твоя бъдеща съпруга. Искам това да е моят мъж", закани се тя.

"Пожелавам ти да минем груповите фази и да стигнем до финала заедно", каза му с усмивка Виктория.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай