Емили Блънт развенчава Холивуд

Професията ни е безпощадна, каза звездата от „Дяволът носи Прада“

Емили Блънт развенчава Холивуд | StandartNews.com

Емили Блънт призна, че не би желала децата й да поемат по професионалния път на родителите си. Актрисата и съпругът й колега Джон Кразински имат две дъщери – Хейзъл на 6 и Вайлът на 3. В ново интервю Блънт коментира причината, заради която повечето хора в индустрията не искат наследниците им да работят в Холивуд.

„Мисля, че ако попитате който и да е актьор, отговорът ще е същият. Професията ни е безпощадна. Като родител, разбира се, съм длъжна да ги подкрепям във всичко. Иска ми се обаче да си намерят различни от нашата професии“, каза звездата от „Дяволът носи Прада“.

Блънт сподели и за живота си в Бруклин. Семейството се мести от Ел Ей през 2015-а и тя признава, че с Джон спокойно водят децата на училище, без да бъдат спирани за снимки и автографи.

Както стана ясно, премиерата на новия хит на съпрузите „Нито звук 2“ беше отменена заради глобалната епидемия. Лентата е една от многото продукции, които бяха отложени заради разпространението на коронавируса. За сега не е ясно кога дългоочакваното продължение ще се появи на големия екран.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай