Eмануела - очите ти зелени, устата ти хубава

Eмануела - очите ти зелени, устата ти хубава | StandartNews.com

Певицата, която се пробва и в киното, влезе в династията Диневи

Емануела, една от най-атрактивните дами в родното светско пространство, влезе в династията на строителните предприемачи Диневи. Певицата, която се пробва и като актриса в сериала на Слави Трифонов "Къде е батко?", роди наследник на крайморските бизнесмени. Преди броени дни на бял свят се появи Димитър младши - син на Димитър и внук на Динко. Неслучайно момичето със зелените очи и хубавата уста се изявява като истинска героиня на Селинджър - палава и непредвидима. Тъкмо в тази й битност в последния сезон на "Под прикритие" тя имаше гореща сцена с Мариян Вълев. Куката беше много убедителен в голите обятия на хубавицата - но нали така се прави на кино.

Всъщност дамата е от малцината герои в шоу индустрията ни, на която промяната на името е донесла късмет - красавицата се казва Емилия, но Емануела в приблизителен превод от иврит означава "избрана, посочена". Чаровницата винаги е била много смела. "Държа се перфектно", казват в столичната болница "Свети Лазар", където се появи малчуганът. Той и майка му бяха посрещнати от таткото с гигантски букети от червени и бели рози. Димитър Динев галантно целуна ръка и на д-р Тияна Николова, която извади на бял свят първородния му син.

Всъщност певицата винаги е била мъжко момиче. Като дете е преживяла животоспасяваща сърдечна операция. Преди време д-р Ангел Енчев оформи красотата и симетрията в лицето и физиката й. "Не се плаша лесно", категорична е огнената брюнетка. Каквото и да се случи, при нея няма паднал дух или отчаяние. Доскоро само синът й Христо беше неин първи изповедник. Тийнейджърът винаги е плътно до майка си, а когато тя е в депресия, й пържи любимите яйца.

Ефектната гласовитка открай време умее да провокира с лекота светлината на прожекторите. Тя е откровено артистична и нейният темперамент не познава граници. Преди няколко години я спрягаха не само в служебни отношения със Слави Трифонов. Тогава тя действително се появяваше периодично - понякога с гигантска капела, друг път с нещо като булчински воал - във високорейтинговото шоу, което доста хора се опитват да игнорират. Трифонов, обвиняван във всички земни грехове, но не и в липсата на перфектен слух, тогава веднага разбра, че срещу него седи талантливо момиче. Той дори покани Емануела на национално турне с "Ку-ку бенд". На концертите имаше и дуети. За закачки и флирт е трудно да се коментира, защото Трифонов винаги пести сърдечните си емоции. Дори да се е случвало нещо между двамата, историята мълчи. Булевардните клюкари, любими персонажи на Слави, стигнаха дори до кулинарни изстъпления. Когато Емануела разказваше, че е щастлива с мъж, пожелал анонимност и мусака, веднага заподозряха Дългия, фен на манджата с азиатски произход.

Все пак може би неслучайно Емануела се появи в сериала "Къде е батко?" на Трифоновата продуцентска компания "Седем осми". Тя беше Бубето, а около нея кръжаха различни представители на силния пол, начело с Краси Радков.

"Обвиняват ме, че използвам мъжете, за да пробивам в шоу бизнеса. Защо да не бъда актриса, нима в клиповете си не играя различни роли?", сподели веднъж зеленоокото момиче, което водеше "Лигата на необикновените".

Едно от поредните й превъплъщения беше любовната връзка с Денис Касъмов, сина на шефа й в "Ара мюзик". Доста от близките й приятелки се чудеха защо самоуверената жена се прави на майка закрилница на разглезения наследник. За известно време из медиите се тиражираше версията за предстояща сватба. Агенциите за весели обреди и дизайнерките на булчински рокли се надпреварваха да правят оферти. Емануела обаче отново разби всичко детско не само в душата на годеника си, но и в представите на романтично настроената публика. Тя отиде при Гала и обяви на висок глас, че нещата далеч не са такива, каквито изглеждат. Но щели да останат приятели - като възпитани хора след четиригодишни сърдечни отношения. Касъмови почти веднага бяха готови да се отрекат от нея, но все пак спазиха протокола, защото тя е най-скандалната им звезда. Не след дълго чаровницата изкоментира поредните забежки на Денис с Яна Стайкова като "изцепки на човек, който си търси богата жена".

С Христо пък се взе по време на "Къртицата". Разделиха се не след дълго - но все пак не пред олтара, както се е случило с първия й съпруг, някой си Виктор. Там някъде, по време на драматичните събития, Емануела се е залюбила с Димитър Динев. Дълго време го криеше от чист фатализъм. Разкри присъствието му в живота й, едва когато бременността й вече беше напреднала. Тя е категорична - документите и подписите за нея нямат значение, само чувствата я интересуват. Въпреки че от дете комбинира буйния нрав със здравия разум. Може би заради това родителите й някога я гласят за някоя професия, свързана с точните науки - я счетоводител, я друг финансист. Тя обаче тайно и явно мечтае за сцена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай