Екшън в студиото на Нова. Мира Иванова сама, издърпа ушите на МВР

Водещата бясна заради липса на информация

Екшън в студиото на Нова. Мира Иванова сама, издърпа ушите на МВР | StandartNews.com

Екшън в студиото на Нова тв тази сутрин. Мира Иванова остана сама в ефира. Екранната й половинка Виктор Николаев отсъстваше, като причина за това не бяха съобщени. Най-вероятно любимият водещ си е взел почивен ден.

ВИЖ ОЩЕ: Нови подробности за прегазените младежи. Кой е шофьорът

Мира обаче бе в бойна форма. И яко се скара на МВР за липсата на информация по зловещата катастрофа тази нощ в София. 18-годишен новак зад вола с книжка на по-малко от два месеца не спря на топ палка на полицията, избяга от катаджиите и с бясна скорост прегази момче и момиче на тротоар. Двамата загинаха на място.

ВИЖ ОЩЕ: Ужас в София! Заек зад волана отне два живота

"От около 06:30 и половина звъним в пресцентъра на МВР за потвърждаване на тази информация. Много моля в пресцентъра на МВР някой да си вдигне телефона и да потвърди, или да отрече, или въобще да ни казва какво се случва, защото тук не става въпрос за любопитството на група репортери, а за нашата възможност или невъзможност да информираме зрителите си за много тежък инцидент в центъра на София", ядосано каза Мира Иванова.

"Другото ни е да ни кажат просто какво е работното време на МВР и да знаем просто да не ги търсим извън това работно време. Защото съм сигурен, че там на мястото има хора, които цяла нощ са си вършили работата и продължават да го правят. Въпросът е от пресцентъра да ни кажат какво е вярно, кое не е. И какво точно се е случило, и какво точно се знае до момента. Благодаря за вниманието", заяви водещата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай