Нови подробности за прегазените младежи. Кой е шофьорът

Зловещата катастрофа стана на кръстовището на столичните булеварди "Сливница" и "Константин Величков"

Нови подробности за прегазените младежи. Кой е шофьорът | StandartNews.com

18-годишен младеж, който е имал книжка от по-малко от 2 месеца, е седял зад волана на колата, която тази нощ прегази на пешеходна пътека момче и момиче. Най-вероятно той не е успял да спре, като не е забелязал готвещите се да пресекат на пешеходна пътека младежи.

ВИЖ ОЩЕ: Ужас в София! Заек зад волана отне два живота

Зловещата катастрофа стана на  кръстовището на столичните булеварди "Сливница" и "Константин Величков", съобщиха от полицията.

По информация на МВР тежкият инцидент е станал минути преди полунощ. Мъжът и жената са били на тротоара в района на пешеходна пътека. Мъжът е на 23 години, момичето - на около 18-19 г.

Неопитният шофьор е летял с много висока скорост. Спирачният му път е над 300 метра.

Той издал от "Люлин", където не спрял на спор палка на полицията и последвала гонка. Летейки с бясна скорост, новакът зад волата изгубил управлението на автомобила. По първоначална информация пристигналите на място полицаи са направили тестове за алкохол и наркотици на шофьора. Те са отрицателни.

Мястото на инцидента е отцепено от полицията. Продължават следствените действия. Очаква се малко по-късно от МВР да излязат с още информация по случая.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай