Едно фино бижу издаде Мария Илиева. Тайна сватба?

Александър Междуречки придружава любимата си навсякъде

Едно фино бижу издаде Мария Илиева. Тайна сватба? | StandartNews.com

Омъжена ли е вече Мария Илиева? Въпросът обикаля светските среди, откакто една фина златна халка се появи наскоро на безименния пръст на красавицата.

Бижуто изглежда венчално и понеже е много фино, не прави веднага впечатление. Изглежда певицата е предпочела да не огласява публично най-щастливия ден от живота си  - сватбата със своя любим Александър Междуречки.

И когато гостува някъде, Мария Илиева гледа това да не влиза в полезрението, но при едно от скорошните си включвания на живо в Инстаграм, халката й направи впечатление.

Звездата, която тази есен ще журира в шоуто на bTV "Гласът на България", рядко си позволява да говори за личния си живот, като споменава единствено, че е много щастлива с човека до себе си, с когото имат 2-годишна дъщеря София. Александър се грижи като баща и за другото дете на певицата – нейният 5-годишен син от предишна краткотрайна връзка.

Двойката е неразделна – Междуречки придружава любимата си навсякъде, включително на нейните телевизионни интервюта, но отказва негови снимки да се появяват в публичното пространство. Изпълнителката крие и лицето на малката София, макар че няма притеснения да показва в медиите батко й. Явно изискването за дискретност е на Александър. При тази тайнственост едва ли някой очаква двойката да обяви публично своята сватба. Халката обаче е знак, че Мария най-вероятно е сменила семейното си положение, пише "Уикенд".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай