Една зодия влиза в любовен триъгълник, друга изгаря от ревност

Вижте хороскопа си за 23 септември 2021 г.

Една зодия влиза в любовен триъгълник, друга изгаря от ревност | StandartNews.com

Ден за чувства и бурни емоции. Една зодия ще падне в любовен триъгълник, друга ще се измъчва от ревност, трета ще се радва на всеобщо обожание.

Какво вещаят звездите за днес – вижте хороскопа за 23 септември 2021 г., представен от сайта skafeto.com

ОВЕН - Възможно е възникването на любовен триъгълник. Нужно е общо да се обсъждат семейните проблеми, но окончателното решение трябва да взимате сами. Възможно е повишаването в длъжност. Това успявате да постигнете, ако съумеете да изберете подходящо време да се обърнете по този повод към началника си и да се възползвате само от честни средства. Може да постигнете голям финансов успех и всеобщо признание на вашия талант.

ТЕЛЕЦ - Днес направо разцъфвате в центъра на вниманието на поклонниците. Може да се проявите като прекрасни събеседници, знаещи и отлично разказващи различни шеги, вицове и истории. Телците-ръководители трябва да разберат, че ако подчинените действат без изгода за себе си, резултатът от работата може да бъде отрицателен. Възможно е за нуждите на любимите или децата да похарчите почти всичките си средства.

БЛИЗНАЦИ - Имате изтънчена натура, всяка грубост или вулгарност наранява вашите чувства. Леко можете да се приспособите към нови хора и условия, можете да общувате с всички, освен с грубите хора. Откровеността, а понякога ехидността на вашите думи ви създават врагове, но вие можете да постигнете успех във всички начинания. Постарайте се да не правите големи дългове.

РАК - Не е изключено да получите нови поводи за ревност. Недоброжелатели, ако съществуват такива, могат силно да навредят на семейството ви. Старайте се по никакъв начин да не бъдете въвлечени в интрига.Подходящо време за ходатайство за повишение в службата. Възможно е дори самите ръководители да ви предложат повишение.

ЛЪВ - Днес е трудно роднините да ви разберат. През този ден се отличавате с оригинално мислене и независими възгледи, както и със своеобразно честолюбие. Леко внушавате доверие у околните и е възможно да се появят нови поклонници. Избягвайте спекулациите и борсовите игри!

ДЕВА - Възможни са необяснима печал, скука и сънливост. Днес ви е трудно да се справите с тези състояния сами. Възможни са проблеми, касаещи един от старите ви приятели. Партньорските ви отношения се разрастват, което се вижда от появяването на нови хора в живота ви и разширяване на кръга на общуване. За всичко разчитайте само на себе си.

ВЕЗНИ - Днес за вас е много важно да получите свобода на действие и възможността да живеете така, както искате и умеете. В личния си живот проявявате активност и повишено внимание към своя избраник. Може да се наложи да отстоявате своите възгледи и убеждения. Много Везни вземат правилни кардинални решения и установяват нужните връзки, които ги предпазват от големи неприятности и проблеми в близко бъдеще. Не си позволявайте ненужни покупки.

СКОРПИОН - Крайно емоционални, възприемчиви и страстни, Скорпионите скриват своите чувства от околните под маската на студено безразличие. Може би затова постоянно се терзаят от неразбиране и самота. Носейки на хората нещастия, Скорпионите сами страдат дълбоко от онези непоносими мъки и противоречия, които те са склонни най-жестоко да изливат върху най-близките си и любими хора.

СТРЕЛЕЦ - Голяма е вероятността да изпаднете в крайност или да вземете желаното за действително. Възможно е днес да получите потвърждение за своите опасения. Възможно е привлекателните перспективи да не ви измамят и партньорите да не ви подведат. Добър ден за пътешествия, пеши разходки и физически упражнения. Може да сте равнодушни към парите, способни сте щедро да помагате на изпадналите в беда.

КОЗИРОГ - Този ден може да не донесе много успех на тези, които са свикнали за всичко да разчитат на любимия човек. Емоциите преобладават над разсъдъка, което може да доведе до конфликти и влошаване на самочувствието. Старателно планираните събития могат да се провалят, а тези, за които не сте били подготвени, могат да се окажат плодотворни. Не са изключени измами и недобросъвестност от страна на хора, от които зависите материално.

ВОДОЛЕЙ - Възможно е вашите избраници да са се уморили от постоянните ви експерименти. Този, който може да разчита на други хора и да им се довери, притежава допълнителна защита срещу болестите. В живота на много Водолеи се забелязва ново по-високо ниво на развитие в посока на нови дейности и планове. Не разчитайте на „рога на изобилието“, налага ви се много да работите за материалната си независимост.

РИБИ - Може напълно да се възползвате от благоприятното разположение на звездите за проявяването на най-високи чувства и да не си отказвате дори малките радости. Възможно е днес да изпитате непреодолимо влечение към знания, може да ви се приискат нови познанства и впечатления. Не са изключени интересни предложения от страна на ръководството. Трябва да сте много внимателни при сключването на финансови сделки, в различни преговори и изясняване на отношения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай