Една зодия получава неприлично предложение, друга започва бизнес

Огнен знак не трябва да надценява силите си, земен – ще се посвети на изкуството

Една зодия получава неприлично предложение, друга започва бизнес | StandartNews.com

Ден, пълен с изненади, очаква зодиите днес. Една от тях ще получи неприлично предложение, друга ще започне нов бизнес.

Огнен знак не трябва да надценява силите си, земен – ще се посвети на изкуството.

Какво още вещаят звездите за днес, 19 май 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”

ОВЕН - Не надценявайте силите си! Заемете се с изпълнение на тези задачи, които не търпят отлагане! На критиците отговаряйте с уважение! Не пренебрегвайте нито съветите им, нито знаците от съдбата! В ден като този дори и неприятелите може да ви посочат верния път.

ТЕЛЕЦ - Бъдете наблюдател и участвайте само в желани от вас инициативи! Предизвикателствата приемайте без притеснения! Доверете се на интуицията си! Денят ще е прекрасен за тези дами, които са посветили живота си на изкуството. Може да постигнат голям успех.

БЛИЗНАЦИ - Може да успеете, ако разчитате само на своите сили и умения. Не давайте напразни обещания и не поемайте повече ангажименти, от колкото можете да изпълните! Може да ви изненадат с неприлично предложение. Обвързаните да внимават, да не предприемат рисковани действия!

РАК - Бъдете с отворени сетива, наблюдавайте и се възползвайте от всяко положение за ваше добро! Ще ви върви и в любовта. Може да вземате важни решения, от които ще зависи бюджетът ви през следващите няколко месеца. Не е желателно обаче да вземате или да давате пари назаем.

ЛЪВ - Избягвайте споровете с началниците и партньорите си! Не бъдете прекалено строги към децата и взискателни към близките си! Вместо да ги укорявате за недостатъците им, помогнете им да си поправят грешките и да да станат по-добри! Възможни са проблеми с очите.

ДЕВА - Можете да приключите с нещо натоварващо за вас. Идва време на повече радост, която да си доставите, стига да пожелаете. Общуването, контактите и срещите могат да ви донесат предложения, договори, промяна. Семейните да не пренебрегват децата си! Поговорете и ги подкрепете!

ВЕЗНИ - Предстоят ви важни промени в живота. Очакват ви приятни вълнения. Възможно е да започнете нов бизнес или пък да ви се обяснят в любов. Влюбените Стрелци може в този ден да предложат брак. Съвместният им живот ще е щастлив. Възможни са болки в гърлото и главоболие.

СКОРПИОН - Не се сърдете на колегите си, ако са ви обещали подкрепа, а не могат да си изпълнят обещанието! Ако имат проблеми като вашите, е нормално да нямате големи очаквания към тях. Желателно е да не поемате нови ангажименти. Избягвайте споровете с близките си!

СТРЕЛЕЦ - Някои от дамите днес ще се притесняват за доходите си. Възможно е да се стигне до разправии, но не е във ваш интерес в този ден да се карате с началници, колеги или делови партньори. Опитайте се да изчистите недоразуменията и да хармонизирате отношенията  с вашите близки!

КОЗИРОГ - Това е ден, в който не трябва да играете роли, а да сте такива каквито сте. Свалете маските и бъдете искрени! Ако се опитате да излъжете или пък се хвалите за нещо, което не сте постигнали сами, ще се изложите. Възможни са финансови проблеми, внимавайте за какво давате пари!

ВОДОЛЕЙ - Днес сте като императори на смеха, но може да се посветите на нова кауза - да помагате на хора в беда или дори само да накарате околните да се усмихват. Бъдете щедри и любящи! Не очаквайте нищо в замяна! За добрините ще бъдете възнаградени, но не сега.

РИБИ - Този ден не е за отстъпление. Отстоявайте позицията си, принципите, убежденията и идеалите си! Бъдете обаче снизходителни към хората, които са осъзнали грешките си и искат да ги поправят! Ако любимият човек се нуждае от близостта ви, не го пренебрегвайте!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай