Една зодия пада в капана на лъжите, друга – на враговете

Днес всички зодии трябва да внимават какво говорят

Една зодия пада в капана на лъжите, друга – на враговете | StandartNews.com

Днес всички зодии трябва да внимават какво говорят. Думите не са им приятели и ще им създадат проблеми. Една зодия ще си изпати заради лъжите. Друга ще падне в капана на враговете си.

Какво още вещаят звиздите за днес, 21 декември 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”

ОВЕН - В никакъв случай не си позволявайте опит да си служите със заблуди. Днес лъжите ще излязат наяве много бързо и може да се окажете в неудобно положение, а моралната ви репутация  ще пострада.

ТЕЛЕЦ - На тези, които имат какво да крият от другите, звездите препоръчват да мълчат. Да намалят общуването до минимум. В противен случай може да изрекат това, което не бива да разкриват.

БЛИЗНАЦИ - Слушайте внимателно какво ви казват другите. Наблюдавайте ги и така ще разберете, че ви лъжат, но не по думите, а по интонациите и паузите, които правят по време на разговора.

РАК - Днес можете лесно и без проблеми да намерите отговора дори и на най-трудния въпрос. Той ще дойде от само себе си.

ЛЪВ - На много от представителите на този знак, ще им се наложи да пазят тайната на свой близък. Задачата не е никак лесна. Тайната ще ги изяде отвътре, но ако я споделят, ще съжаляват.

ДЕВА - За вас това е ден на мощна положителна енергия, която ще повлияе положително на всички сфери на човешкия живот и дейност. Добрите качества, които притежава всеки човек, ще се увеличат.

ВЕЗНИ - Да поемате върху плещите си чужди проблеми, не е никак лесно. За да не станат обаче те и ваши, вземете превантивни мерки!

СКОРПИОН - Бъдете много внимателни, ако ви се налага да работите с информация, която ще дойде до вас през този ден от най-неочаквани източници. Един детайл, забелязан навреме, може да стане изключително важен по-късно.

СТРЕЛЕЦ - Днес е желателно по-малко да говорите. В противен случай, ако кажете нещо необмислено, лесно можете да си "спечелите" нови врагове.

КОЗИРОГ - Навярно се чувствате объркани, но това, което се случва в момента, може да промени живота ви. Човек, от когото най-малко очаквате, ще ви помогне да се измъкнете с чест, докато приятелите ще останат встрани.

ВОДОЛЕЙ - Не се препоръчва днес да отказвате помощ на онези, които се обръщат към вас за това. Дори и да не искате да се товарите с чужди проблеми, ако превъзмогнете егото ще видите как доброто се връща.

РИБИ - Трябва да се възползвате от възможността да получите повече знания, които ще ви помогнат в кариерата. Ще може да ги използвате в практиката си. Днес за вас няма да има дреболии: дори съвсем незначителен детайл може да бъде изключително важен и впоследствие да играе съществена роля в живота ви.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай