Една зодия минава през стени, друга къса синджира

Ето какво показват звездите

Една зодия минава през стени, друга къса синджира | StandartNews.com

ОВЕН

Денят ще е доста изтощителен. Нещата, които няма да са толкова лесни за справяне, ще изискват внимание. Бъдете търпеливи и не се отказвайте. Като сте постоянни, ще постигнете целта си. По-добре е да не разчитате на външна помощ. Действайте сами и ще успеете. Комуникацията с другите не винаги ще бъде лесна. 

ТЕЛЕЦ

Запазването на спокойствие ще бъде по-трудно от обикновено. Днес ще сте емоционално нестабилни и настроението ви често ще се променя. Опитайте се да не се разстройвате за дреболии и прекарвайте повече време с тези, които знаят как да ви развеселят. Новини ще ви объркат и няма да можете да реагирате бързо.

БЛИЗНАЦИ

Опитайте се да бъдете деликатни. Дори вашите невинни, на пръв поглед, забележки могат да наранят нечии чувства. Възможни са спорове за дреболии и дори сериозни конфликти. Следобедът е добър за пазаруване. Успешни ще бъдат както планираните, така и спонтанните придобивки.

РАК

Денят ще бъде успешен за тези от вас, които ще решат да се заемат с важни неща. Задачи, които изглеждат трудни, могат да бъдат решени по-бързо, отколкото сте очаквали. Възможно е новите познати да ви помогнат в това. Само не губете надежда и проявете упоритост.

ЛЪВ

Началото на деня ще е наситено със събития и това ще ви радва. Не губете време за дреболии, а се фокусирайте върху най-важното, за да постигате успех. Много от вас ще решат да загърбят собствените си дела, за да помогнат на нуждаещите се. Това ще се окаже добро решение. 

ДЕВА

Добър ден за подреждане на натрупаните дребни задачи. Ще отнеме по-малко време, отколкото сте очаквали и няма да се изискват много усилия. Лесно ще се разбирате с другите - пред вашият чар няма да устоят и най-консервативните хора. Ще хвърлите нов поглед върху възникнали трудности.

ВЕЗНИ

Чудесен ден да се заемете с нещо трудоемко. Дори и да отнеме много време, не трябва да губите интерес към него и не бива да се отказвате. Няма да възникнат трудности, с които да не можете да се справите. Предишен опит ще бъде полезен. Очаква ви бурна вечер с приятни хора.

СКОРПИОН

Не се притеснявайте за глупости. Днес със сигурност ще трябва философски да погледнете към дребните проблеми и да поддържате баланс, ако нещо не върви по план. Не разчитайте на подкрепа. Много по-вероятно е хората около вас да търсят подкрепата и помощта ви. 

СТРЕЛЕЦ

Време е да се захванете със сериозните неща. Дори и днес да не успеете да ги изпълните, ще се доближите до целта и ще преодолеете част от препятствията, които стоят на пътя ви дълго време. Пътуванията ще се развият добре, дори и да не сте ги планирали предварително. 

КОЗИРОГ

Страхотен ден за различни неща. Вслушайте се в интуицията си. Тя ще ви подскаже какво да направите първо и какво да отложите за по-късно. Във всичко, свързано с парите, е по-добре да се ръководите от здравия разум, а не от съветите на други хора, които дори и дадени от сърце, могат да ви объркат. 

ВОДОЛЕЙ

Приятен ден, в който е добре да не бързате и да правите това, което ви е на сърце. Успешни съвпадения са много вероятни, а неочаквани събития ще предизвикат радостни емоции. Някои от вас ще получат важни новини или примамливи предложения. Не се занимавайте с досадни домакински задължения.

РИБИ

Ще имате време да направите много полезни неща не само за себе си, но и за другите. Не всичко ще бъде лесно, но ще упорствате и ще преодолеете всички препятствия, които могат да възникнат. Изведнъж вашите съюзници ще се окажат онези, от които не сте очаквали подобно нещо. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай