Една зодия да се пази от енергийни вампири. За други рискът е опасен

Ето какво показват звездите

Една зодия да се пази от енергийни вампири. За други рискът е опасен | StandartNews.com

Овен 

Вашето чувство за отговорност, способността да предвиждате ситуацията, могат да ви помогнат за успех в областта на професионалната дейност или значително да се повиши авторитета ви. Бъдете внимателни при работа с цифри и документи. 

Телец 

Планетните сили ви подтикват да решите проблемите, без да избягвате основните въпроси. Вие без много усилия ще успеете да сложите ред в хаоса. Преценете върху какво трябва да насочите вниманието си и се заемете с него. Поемайте само минимални рискове.

Близнаци 

Нагърбили сте се с твърде много отговорности и въпросът е дали ще успеете да приключите дори част от това, което сте започнали. Правете периодични почивки. Вашето очарование ще помогне в общуването с другите.

Рак 

Денят не е особено ефективен. Не трябва да сте пасивни, но тъй като жизненият тонус е леко снижен, избягвайте да се натоварвате повече. Подходящо е за уединение, самоанализ и оценка на минали действия или за изграждане на нови планове за бъдещето.

Лъв

Очертава се доста динамичен ден. Настроението е променливо, реагирате бурно на всяка дреболия, сякаш сте насъбрали много неща и повече не можете да търпите да мълчите. Връзката с емоционалния партньор може да е напрегната поради тази причина.

Дева

Има такива дни, в които нищо не върви добре и ви се струва, че всички нарочно ви дразнят, късметът ви заобикаля и всичко ви къса нервите.  Бъдете предпазливи, защото сега сте способни да привличате двусмислени ситуации към себе си. Изчакайте този ден бавно и търпеливо да приключи.

Везни

 Днес може да имате усещането, че се въртите в кръг, тъй като сякаш всичко се повтаря, независимо какво правите. Искате да игнорирате неудобните ситуации, но винаги се намира някой, да ви напомня за определени задължения. 

Скорпион 

Днес ще се проявите като изключително своенравни, но, разбира се, такова поведение на работното място не е твърде приемливо. Това би довело единствено до разногласия. Помислете внимателно, преди да кажете нещо.

Стрелец 

 Настроението ви твърде често се променя, за което причината може да се крие във вашата непоследователност и нетърпение. Звездните тела ви съветват да разчитате главно на интуицията и собствените си сили.

Козирог 

Няма сериозни причини за големи притеснения и тревоги. Лесно можете да постигнете целите си, ако не допуснете да се разсейвате от нищо. Не се поддавайте на хорско влияние – добре е да се ръководите единствено от собствения си здрав разум.

Водолей 

Необходимо е да бъдете много прецизни в действията си. Избягвайте рисковани действия с пари, инвестиции и днешният ден, както и следващите. Бъдете предпазливи, тъй като обстановката съвсем не е комфортна.

Риби 

 Вие сте доста податливи на настроенията и влиянието на другите, което може да ви създаде чувство за дискомфорт. Опитайте се да стоите далеч от хора с негативни енергии, в противен случай може да се претоварите емоционално.

Съветите на Фортуна

Денят е хубав.  Планетите като цяло имат хубави аспекти. Луната дава на всички зодиакални знаци максимална енергия. На този ден е идеално да се изпълнят всички задачи, които могат да бъдат завършени докрай само с един замах - днес има достатъчно сила и енергия за всичко. В същото време трябва да контролирате собствените си сили - да не ги разпилявате, да ги насочите към добре дефинирани, конкретни дела и действия.

На този ден трябва да се заемете с такава работа, която изисква концентрация и внимание. Без значение колко труден е проектът - можете да се справите с него. Проявете сериозно отношение към всеки, дори и най-малкия детайл. Добре е да прекарате повече време със семейството си. Не се отказвайте от това желание - грижата за близките е не по-малко важна от всичко останало. Не е най-доброто време за изясняване на отношенията, за съмнения.

Източник: Tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай