Една зодия да държи езика зад зъбите си, друга – да се развихри

Огнена зодия ще се отдаде на любов, въздушна трябва да внимава с парите

Една зодия да държи езика зад зъбите си, друга – да се развихри | StandartNews.com

Днес е ползотворен ден за всички зодии. На повечето от тях ще им спори в делата, като един земен знак спокойно може да се развихри. Всичко ще му върви по вода.

Огнена зодия ще се отдаде на любов, а въздушна трябва да внимава с парите. За нея ще е пагубно да играе хазарт

Какво вещаят звездите – вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - В дни като този е грехота да стоите със скръстени ръце, след като можете да се захванете с глобални проекти и да ги реализирате успешно. Ако искате да построите свой дом, това е най-доброто време да направите първата копка. Денят е хубав и за запознанства, и за спорт.

ТЕЛЕЦ - Заредени сте с много силна енергия и сте готови за велики дела. Не се отказвайте от намеренията си, дори да се сблъскате с трудно преодолими препятствия! Може да се породи напрежение в отношенията с близките ви. Търсете начин да се разберете мирно и тихо!

БЛИЗНАЦИ - Стремете се да изпълните поетите ангажименти, но бъдете бдителни по отношение на финансите си! Внимавайте с неприличните предложения и не се подавайте на изкушения, свързани с хазарт! Либидото ви е в своя пик, но трябва да охладите малко страстите!

РАК - Силите на природата може да се влеят във вас и да намерите лек за всяка болка. Добре ще ви се отрази разходка в парка. Сега е моментът да се заемете с билколечение. Може да потърсите съвет от билкар и да си приготвите целебни отвари. Физическите натоварвания в този ден са полезни.

ЛЪВ - Денят е добър за лечение, за любов и за работата по нов проект. Може да си купите това, което ви е нужно, да преговаряте за по-добри условия на труд или да потърсите начин за допълнителни доходи. Както казва Толстой „Прави каквото трябва, да става каквото ще“.

ДЕВА - Общуването с приятни и позитивни хора ще ви се отрази добре. Денят е подходящ за пътувания, за ремонт у дома или за смяна на работното място. Мнозина от дамите ще се потопят в морето на любовта и ще се отдадат на бурни страсти. Яжте храни, съдържащи повече течности!

ВЕЗНИ - Днес сте амбицирани да работите и да заслужите допълнителни приходи, но не бива да се претоварвате. Чувствителните представители на този знак често обръщат голямо внимание на вътрешния си глас. Ако не се опитвате да го игнорирате, ще си спестите доста неприятности.

СКОРПИОН - Правото и законът са на ваша страна. Може да се срещате с държавни служители, да получите подкрепа от влиятелни хора. На работното място обаче се заемете с тези задачи, с които лесно може да се справите! Ще заслужите похвали и от своите близки.

СТРЕЛЕЦ - В този чудесен ден може да си позволите да увеличите оборотите си максимум. Ще имате основание днес да се гордеете с постиженията си. Сега сте завоеватели. Може да сключите договори или да влезете в ново съдружие, да срещнете приятели и дори да се влюбите.

КОЗИРОГ - Ако съдиш хората няма да имаш време да ги обичаш. Тези думи на Майка Тереза се отнасят и за вас. Днес сте склонни да съдите другите за техните постъпки, а не трябва, защото ако кажете и една лоша дума, ще разрушите хармонията около нас. Не се поддавайте на съблазни!

ВОДОЛЕЙ - Не спорете с околните, дори и когато става въпрос за значими неща! Споделете вашето мнение и изслушайте колегите. Не се опитвайте да им налагате своите възгледи! Това се отнася и за човека, който обичате. Ако се стигне до разправии, може да го загубите.

РИБИ - Ако се чувствате объркани, поискайте съвет от околните, защото имате нужда да погледнете на проблема по друг начин! Това ще ви помогне да си поправите грешката. Не се страхувайте да признаете, ако не ви достига компетентност! От това няма да пострада репутацията ви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай