Една дама печели "Ергенът", но друга - Евгени

Финалът наближава

Една дама печели "Ергенът", но друга - Евгени | StandartNews.com

Финалът на "Ергенът" наближава. Очевидно е, че Евгени има симпатии към няколко участнички, но победителка може да е само едно. 

Вече е ясно коя девойка е успяла да впечатли пианиста най-силно, че на финала на шоуто той да се разкрие пред нея и да й каже: "Обичам те. Стани моя жена". 

По-голяма част от зрителите смятат, че Елена е тази, която е успяла да омотае в мрежите си Евгени. Да, тя остава до финал, заедно с най-голямата си конкурентка Валерия. Именно тя е избраницата на Евгени, пише "Блиц". 

24-годишната плевенчанка бе фаворитка на Евгени почти от самото начало на шоуто и очевидно това не се променя до края. Именно тя ще е тази, която ще чуе думите: „Обичам те! Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена“, изречени от пианиста, след което ще получи и заветния пръстен.

Хора от кухнята на екипа издават, че изборът на пианиста ще причини нервен срив на Елена и тя ще избухне в плач. Запознати издават, че Евгени в реалния живот не е с Валерия, макар тя да печели формата. Говори се, че на по-късен етап се е събрал с Елена и именно с нея подготвя сватба през лятото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай