Е 500 глоба, ако доближиш вилата на Клуни

След Брад Пит и Дженифър Анистън Барак Обама е новият ВИП-гост на актьора и жена му

Е 500 глоба, ако доближиш вилата на Клуни | StandartNews.com

След Брад Пит и Дженифър Анистън Барак Обама е новият ВИП-гост на актьора и жена му

Глоба от 500 евро очаква всеки, който се осмели да се приближи на по-малко от 100 м до Вила Олеандра на Джордж и Амал Клуни в спокойното италианско градче Лалио на брега на езерото Комо. Кметът е издал жестокото разпореждане, за да държи настрана нахалните зяпачи. Причината са новите високопоставени гости на семейство Клуни – Барак Обама, съпругата му Мишел и дъщерите им Малия и Саша. Довечера те участват в благотворителна вечеря, организирана от фондацията на Джордж и Амал Клуни. "Паркингът зад Вила Олеандра ще бъде затворен в събота и неделя, там ще са колите на охраната", каза кметът на Лолио Роберто Поци. "В района и на езерото ще дежурят много хора и агенции за сигурност".

Площадът "Барели" също ще е затворен, там ще са многобройните тв екипи от цял свят. "Това е невероятна реклама за региона и огромна чест, за които трябва да платим нужната цена", каза кметът пред "Ил Джорно".

ВИЖ ОЩЕ: Пит и Анистън с романс в Рим

Джордж Клуни, който е почетен гражданин на Лалио, често е домакин на някои от най-прочутите хора на света. Наскоро той се изхитри да покани на гости в Рим едновременно бившите съпрузи Брад Пит и Дженифър Анистън.

Семейство Обама пристигна снощи на летището в Милано с частния си самолет от Южна Франция, където изкараха няколко дни във вила за 60 000 евро седмично. За охраната му се грижи Сикрет сървис.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай