Джулиана Гани получи неприлично предложение

Не е ясно какъв отговор е дала "Мис Силикон" 2013 на автора на предложението

Джулиана Гани получи неприлично предложение | StandartNews.com

Както стана известно, наскоро Джулиана Гани хвана съпруга си Илиян във виртуална изневяра и веднага взе решение да се разведе с него. А тези дни издаде още, че е получила предложение от прочут бизнесмен да му стане официална любовница за 50 000 на месец.

Не е ясно какъв отговор е дала "Мис Силикон" 2013 на бизнесмена, но е ясно, че много скоро отново ще е сама, а докога ще се задържи така, можем само да гадаем.

Причината силиконката да поиска развод на мъжа си е еротичен чат с негово активно участие към непозната танцьорка. Чатът гласи: "Хайде вдругиден да излезем. Да останеш при мен. Да пием вино и да правим секс. Ще може да ме видиш гол и да правиш каквото си поискаш. Прати ми едно селфи, мила моя".

Това било придружено с полугола снимка на фитнес инструктора, за която той пояснява, че по-гол не се е снимал. Гани уточнява, че до фактическа изневяра не се е стигнало, но за нея линията е премината, пише "Телеграф".

Любопитна подробност е, че в профилите на Джулиана Гани и Илиян Найденов все още не са премахнати техните общи снимки, което кара феновете им да се чудят дали в цялата история няма и някаква нотка на пиар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай