Джони Деп със скандални заплахи към Амбър Хърд

Актьорът написал в СМС, че ще „удави“ и „изгори“ бившата си съпруга

Джони Деп със скандални заплахи към Амбър Хърд | StandartNews.com

Джони Деп е отпратил скандални заплахи към бившата си съпруга Амбър Хърд по време на връзката им, предадоха световните медии.

Както стана ясно, актьорът е в Лондон, където съди „The Sun“ за клевета. По време на предварително изслушване по делото 70 000 текстови съобщения са изтекли „инцидентно“ от бившите адвокати на звездата. Сред тях имало съобщение от 2013-а до актьора Пол Бетани, което гласяло: „Хайде да изгорим Амбър. Преди това обаче нека да я удавим. Аз ще изч*кам трупа й след това, за да се уверим, че е мъртва.“ В друго съобщение до колегата си, този път от 2014-а, Деп е написал: „Трябва вече наистина да спра алкохола. Пих цяла вечер преди да взема Амбър за полета ни към Ел Ей. Много грозно... Никаква храна с дни... Прахове... Половин бутилка уиски, хиляда редбула и водки, хапчета, две бутилки шампанско в самолета...“

Съобщенията са свързани с обвиненията на Хърд, че по време на полета той я ударил, ритнал я е, след което я замерил с обувка и припаднал в тоалетната. Актьорът твърди, че тогава не бил пиян, а кротко си рисувал.  

В друго съобщение до Амбър през 2013-а той я атакувал заради спор между тях за негова картина. В СМС-а Джони назовал въпросната случка „ужасяващ момент“ и „диско касапнциа“. Имало и съобщение, изпратено от болнична сестра. През 2014-а актьорът отишъл на Бахамите за детоксикация и жената твърдяла, че той бил „адски гневен на всички, особено на себе си“ и „напълно избеснял“.

Представителят на Деп категорично заяви, че няма нито едно твърдо доказателство, което подкрепя твърденията на Хърд.

„Няма нищо, повтарям – нищо, което да документира как господин Деп изрича: „Аз ударих госпожица Хърд“, камо ли: „Удрял съм я няколко пъти“. Това е така, защото той никога не й е посягал. Идеята, че тези съобщения противоречат на твърденията на господин Деп, не струва нищо“, каза представителят на актьора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай