Джей Ло сложи най-модните дънки, но феновете побесняха. Всички я одумват

Папарашки снимки на американската певица и актриса взривиха мрежата

Джей Ло сложи най-модните дънки, но феновете побесняха. Всички я одумват | StandartNews.com

Папарашки снимки на американската певица и актриса Дженифър Лопес взривиха мрежата. Всички взеха да одумват дънките на звездата.

В навечерието на коледните празници 54-годишната латино дива бе засечена да пазарува с майка си Гуадалупе Родригес в Лос Анджелис. Кадри от разходката й по магазините се появиха в  Daily Mail, съобщи Шоу БЛИЦ.

За шопинга Джей Ло бе заложила на небрежна визия - широки дънки, кафяв пуловер, велурени боти на ток, слънчеви очила и чанта на Hermès. Един детайл от визията й обаче успя да скандализира феновете.

Дънките, които изпълнителката бе избрала, са не просто протрити или изкуствено състарени.Те изглеждат така, сякаш звездата е паднала в някоя локва или цял ден е копала картофи.

"Пак ли носи дънките на Бен?", "Тя няма абсолютно никакво чувство за стил", "Изтъркани и скъсани дънки са едно, но мръсотия по дрехите е съвсем друго!", "Сменила си е дънките с някой монтьор? Майка й изглежда много по-стилно!", "Има ужасен вкус за дрехи!", В калта ли се е въргаляла?", "Автомонтьорът Джен", са само част от коментарите, които се появиха под материала.

Колкото и недоволни да са феновете, с модата не може да се спори. Имитацията на мръсотия върху дрехите сега е истински хит. Модните инфлуенсърки купуват подобни артикули (най-често дънки), а лъскавите издания наричат "мръсните" дънки основната тенденция на 2023 г.

И независимо дали това ви харесва, или не, богатите и известните дами се надпреварват да покажат, че мръсотията може да изглежда доста добре. Друг е въпросът дали това е красиво!

Изглежда, че всички момичета в Холивуд вече носят "мръсни дънки". Бела Хадид, Кайли Дженър и Емили Ратайковски бяха забелязани да ги носят. Най-модерен сега е денимът с ефект на ръжда.

В стремежа си да не изостава от модата, Джей Ло предпочете именно такива дънки. С тях обаче същата Джей Ло, която изглежда изключително скъпо дори в спортни клинове, сякаш е загубила своя шик.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай