Джерард Бътлър към българките: Сам съм, идвам!

Холивудският мачо отново идва у нас за снимките на нов екшън

Джерард Бътлър към българките: Сам съм, идвам! | StandartNews.com

Джерард Бътлър ще се завърне за пореден път в България, за да заснеме следващия филм от франчайза "Код". Вече се работи по четвъртата част, озаглавена "Night Has Fallen", а от "Ню Бояна" потвърдиха, че камерите ще се завъртят у нас след месец. Режисьор е Рик Роман Во, който направи и "Код: Ангелът". По всяка вероятност новият екшън на Бътлър ще изпревари снимките на "Непобедимите 4" на родна земя, за които Силвестър Сталоун от доста време събира звезден екип заедно с продуцентката Дарина Павлова. Пандемията обаче забави проекта.

"Български момичета, сам съм! Чакам ви", заяви екшън звездата в интервю за чуждестранната преса. Преди половин година той се раздели с Морган Браун след 7-годишна връзка, а списание "People" го излови преди дни с мистериозна жена. Но само три дни след публикацията, дамата вече беше сменена от друга, с която Бътлър бе на почивка в Мексико.

Шотландският мачо е сред най-често срещаните световни звезди, които могат да бъдат засечени по родните улици. Много българки вече имаха щастието да се щракнат с красавеца.

"В Рила най-много ми харесва. И хората са прекрасни", твърди 51-годишният актьор и допълва, че може и да дойде с кучето Шушка, което отглежда, след като го осинови от България.

Освен Бътлър не се очакват други световноизвестни звезди да дойдат у нас за снимките на новия "Код". Изданието "Digital Spy" отбеляза, че Морган Фрийман няма да участва в новата лента, след като в предишната именно той наследи президентския стол в Белия дом, като се превърна в основна мишена за терористите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай