Джаред Лето за малко да загине на алпинизъм

Прочутият актьор и певец увиснал върху скъсано въже на 180 метра височина

Джаред Лето за малко да загине на алпинизъм | StandartNews.com

Джаред Лето за малко е щял да загине, докато се е катерил по скалите. Прочутият актьор и певец, който е върл фен на алпинизма, увиснал върху скъсало се въже на 180 метра височина. Вокалистът на "Thirty Seconds to Mars" сподели в своя Инстаграм, че не проверил детайлно екипировката си и този пропуск щял да му струва живота.

„Не искам да драматизирам, но с професионалния алпинист Алекс Хонолд щяхме да се изтърколим по скалите. Висях безпомощен и гледах земята отвисоко – беше странен момент: осъзнаваш положението, но някак не те е страх, изпитваш само някаква меланхолия. Адреналинът се появи, след като вече възстанових стабилното си положение върху скалата. Просто оживяхме. А после продължихме да се катерим и през нощта“, написа звездата. 

Лето е фанатик на тема екстремни спортове. През 2017-а се опита да се изкатери върху 900-метрова скала в Калифорния. Там му се случва идентичен инцидент.

„Няколко пъти съм бил близо до смъртта. В тези моменти винаги си казвам, че трябва да запазя здравия разум. Само спокойствието може да те спаси“, споделя носителят на „Оскар“.

На 31 юли се очаква премиерата на филма „Морбиус“, в който героят на Лето намира лекарство за рядко заболяване на кръвта. То обаче превръща болния във вампир. Следващата роля на Лето е на сериен убиец в трилъра „Дреболии“ на "Warner Bros", който ще излезе през 2021-а. Режисьор и сценарист е Джон Ли Ханкок.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай