Дядо Коледа на колело в центъра на София

Дядо Коледа на колело в центъра на София | StandartNews.com

София. Като няма сняг, Дядо Коледа трябва да пристигне в страната по някакъв друг начин и без шейна. Въпреки че е рано, белобрадият старец и неговите помощници зарадваха много хора в центъра на столицата днес. Те пристигнаха на колела. Предколедната инициатива е организирана за седма поредна година от "Велоеволюция", пише БГНЕС.

Облечените в бяло и червено веднага привлякоха вниманието на малки и големи. Те раздадоха лакомства на най- послушните деца и техните родители.

"Дядо Коледа е на предварителна обиколка в София, за да види кои са добрите деца, които са слушали през годината и за да раздаде и малко коледни късмети. Всички джуджета сме на колелетата, защото и през зимата може да се кара колело и това не трябва да се забравя", обясни Радост от "Велоеволюция",цитирана от БГНЕС. Тя сподели, че е Джуджанка.

От "Велоеволюция" обясняват, че доста хора продължават да карат през зимата. Ако имаш добра екипировка, лошото време не ти пречи, споделят любителите на велосипедите.

"Дядо Коледа кара през цялата година колело, а когато дойде Нова година - ту е на колело, ту е на шейна", обяснява Славян от "Велоеволюция".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай