Двойките на 2019-а

Голямата сензация са Киану Рийвс и Александра Грант

Двойките на 2019-а | StandartNews.com

Киану Рийвс и художничката Александра Грант, които се появиха като двойка на галата „Art + Film“ в Лос Анжелис, негласно оглавяват върха на класацията за изненадите на 2019-а. Двамата не коментират, но се знае, че в продължение на петилетка са били само приятели, а едва преди няколко месеца са се отдали на романтиката. Да припомним, че в края на 1999-а Киану Рийвс и Дженифър Сайм изгубиха току-що родената си дъщеричка, а през 2001-а при катастрофа загина и годеницата на актьора. Шон Мендес и Камила Кабейо също бяха сред любовните изненади на отиващата си година. Но много от светските репортери отвъд океана подозират, че връзката им – мощно демонстрирана по червените килими, е само пи ар стратегия. Така или иначе, те представиха дуета си „Senorita“, който веднага се превърна в хит.

За страстта между номинирания за „Оскар“ Тимоти Шаламе /„Назови ме с твоето име“/ и Лили-Роуз Деп се разчу едва през септември, когато папараците ги заковаха да се целуват по плажовете на Капри. Те разпускаха там след премиерата на „Крал“ на Нетфликс, където играят заедно. Новоизлюпените гаджета живеят между Париж и Ню Йорк.

Гарет Хедлунд, който беше заподозрян, че тайно е прелъстил самата Анджелина Джоли, и преди време стана едно от свежите култови лица на „Ив Сен Лоран“, е в любовни отношения с Ема Робъртс – дъщерята на Ерик Робъртс и племенницата на Джулия Робъртс. Двамата обаче буквално се крият от репортерите. Все пак през годината бяха заковани няколко пъти от обективите. За свалката между Майкъл Шин и шведската му колежка Анна Лундебрг започна да се говори през май. През октомври те вече станаха родители на момиченце. Актьорът Евън Питърс, който дълго време се събираше и разделяше с Ема Робъртс, се залюби през лятото с певицата Холзи. Оттогава младата дама придружава навсякъде звездата от „Дните“ и от „Зловеща семейна история“. През 2019-а всички се вълнуваха от скандалния развод на Лиъм Хемсуърт с Майли Сайръс и от флирта му с австралийската актриса Медисън Браун. Сайръс пък е на втората си връзка след раздялата. Певицата в момента се наслаждава в прегръдките на Коди Симпсън, с когото вече живеят заедно.

През юли Дуа Липа и Анвар Хадид – братът на Джиджи и Бела, бяха забелязани да си гукат на фестивала в Лондон. Няколко месеца по-късно изгряха ръка за ръка на церемонията за раздаването на Американските музикални награди. Чанинг Тейтъм завъртя романс с певицата Джеси Джей, след като се разведе окончателно с Джена Дюан, която пък чака дете от новия си приятел Стив Кази. Говори се, че Дейвид Харбър от „Stranger Things“ и певицата Лили Алън са сгодени, след като бяха видяни за първи път заедно през есента. Алън дефилира из хайлайфните хроники с пръстен на ръката.

Андриана Лима през 2019-а се залюби с турския бизнесмен Емир Уяр, но нито тя, нито той досега са коментирали този факт, въпреки че папараците редовно ги снимат из Европа.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай