Двойка поляци изчезнаха на Златните

Двойка поляци изчезнаха на Златните | StandartNews.com

Варна. Поляци – момче и момиче, са изчезнали безследно в нощта на 6 срещу 7 септември. Йоана и Макс, които са били гаджета, дошли на почивка на Златни пясъци. В хотела, в който са отседнали, са само вещите им, никой не знае какво се е случило с тях.

От посолството на Полша в България разпространиха снимка на изчезналите младежи на сайта си и молят за помощ в издирването им.

„Ако някой има информация за Йоана и Макс, нека да се свърже с нас, на тел. 112 или да уведоми полицията", молят от посолството на Полша в София. За случая е уведомено и нашето външно министерство

Обявени са за общодържавно издирване, продължаваме да ги търсим, обясни шефът на ОД на МВР главен инспектор Николай Калчев. Дрехите, багаж и телефони са намерени в стаята им в хотел "Златния рог" където се били настанили. Вечерта на 6 септември са ги видели да излизат. Поляците са казали, че отиват на дискотека край морето. Дали са били на нощно къпане след това може само да се предполага.

В Златните изчезна безследно през лятото и 28-годишният Ларс Митанг. На 8 юли той трябваше да лети обратно за родината си, но следите му се губят. Майка му пристигна с двама частни детективи от Германия, но не намериха сина й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай